zaterdag 16 januari 2016

Het Souterrain schandaal


Het leek gisteravond een gezellige raceavond te worden,alle ingrediënten voor een gezellige avond waren aanwezig!Koffie met smaakvolle koekjes, Italiaans krachtvoer voor tijdens de race.Dan begint het warm rijden van de auto's, de banden en motoren moeten op temperatuur gebracht worden, een nauwkeurig werkje!Met mijn Slot-it Schiesser Porsche rijd ik al snel rondjes die volgens de mede-racers niet kunnen.Rondjes van 6,015 en 6,016 seconden, waar het baanrecord rond de 7 seconden ligt.Uiteraard roep ik nog dat ik nog veel sneller kan, zodra motor en banden op temperatuur zijn.De andere aanwezigen gaan daar niet voor, en vooral de tijdwaarneming wordt ernstig verdacht van fouten.Het lampje dat gebruikt wordt voor de lichtgevoelige cel wordt alle denkbare kanten op gericht, maar ik blijf met de Porsche rondjes van 6,015 draaien.Zelfs mijn baanstukken worden door de aanwezigen minutieus onderzocht op het afsnijden van een deel van het traject.Daarna is de Schiesser Porsche de hoofdverdachte, er wordt beweerd dat er sprake zou kunnen zijn van sjoemelsoftware,iets waar de producten van fabrikant Volkswagen, waar Porsche onderdeel van uitmaakt, vaker van verdacht worden!De Schiesser Porsche wordt gediskwalificeerd en ik moet de race voortzetten met de Alfa.Dat ik dan geen mooie plaats meer haal op het scorebord mag duidelijk zijn!Natuurlijk ga ik ook nog vertellen dat bij de 'eruit is eruit' iemand een andere Italiaanse rammelbak op mijn baan geparkeerd hadom zo ook die race van mij te kunnen winnen, maar ik denk dat de boodschap al duidelijk is.Ondanks de technische problemen was het weer een erg gezellige en bijna serieuze race-avond, leuk ook dat Stephan (hieronder op de foto) weer een keer zijn racekunsten wilde laten zien!Het is hachelijk!

19 opmerkingen:

MarcStouten zei

Wat is het schandaal? BR's/PR's kennen we alleen toe op basis van een betrouwbare meting. Das niet Hachelijk.

MarcStouten zei

hahaha

MarcStouten zei

Oja, erg mooi blogkopfoto!

FRANK103 zei

@marc: de aanwezigheid van raceauto's met sjoemelsoftware lijkt me voldoende schandaal, een pakkende kop boven een blogbericht levert aanzienlijk meer bezoekers op dan een meer neutrale kop, vandaar deze kop. En dit blog heel serieus nemen, dat doet hopelijk toch niemand!

Renesmurf zei

Als het maar gezellig was, en dat was het vast!

Mirjam Kakelbont zei

Ik zou jullie zélf ook wel eens een PR willen zien rennen van 6,015 :-)
Vermakelijk stukje!

Frank 103 zei

@Rene: dat was het zeker!


@mirjam: ik kan zeker een pr vestigen van 6,015, maar welke afstand ik dan ga rennen, ik vrees dat we het dan over centimeters hebben. ...

Sjoerd zei

Ik ben al blij dat ik jullie niet in het echt op een baan zie...

FRANK103 zei

@Sjoerd: er is een filmpje van dit gebeuren, maar of het verantwoord is dat hier te plaatsen?

Ad zei

Maar wat was nou het geheim achter die snelle ronden tijden? Was jouw rijkunst met sprongen vooruit gegaan, of is die Slot-it Porsche gewoon een bloedsnelle machien? Welk argument heeft h'm doen diskwalificeren? Daar zijn de trouwe lezers nog niet over ingelicht. Wie heeft nu het schandaal veroorzaakt?

MarcStouten zei

Een hachelijk schandaal was het.

FRANK103 zei

@ad: ik was gewoon erg snel en reed rondjes 6,015 zelfs als de auto stil stond, soort van telekinese. Volgens Stephan zorgde het banner bij start en finish voor de storing, toen deze weggehaald was daalden mijn rondetijden naar de gebruikelijke 7,9 seconden. Schandalig dus!

@Marc: gelukkig waren de dropjes ook schandalig lekker!

francky spruytte zei

oef, ik vreesde al dat je op doping betrapt was. Dat zou pas heikel zijn.

Frank 103 zei

@franky: ik heb op diverse plaatsen mijn urine aangeboden, maar daar was geen interesse voor.

MarcStouten zei

Bloedmonsters. Urine is hachelijk

Albert y Mara fotoblog zei

Met al die lekkernijen is een bloedmonster achteraf nutteloos. Plezante log Frank, qua verhaal en foto's. Salu2 Albert

Frank 103 zei

@marc: misschien was er daarom minder interesse?

@Albert: die Siciliaanse drop is zeker bloeddrukverhogend! Ik ben op zoek geweest naar een kop van een paard om de tegenstanders daarna een aanbod te kunnen doen dat ze niet willen weigeren, maar het is gestopt bij hinnekend lachen. ...

RoeBo zei

Heerlijk verhaal, maar dat mag je van jou ook verwachten !

FRANK103 zei

@roel: volgens mij heb ik vooral de bijzaken genoemd in mijn verslag, of waren het toch de hoofdzaken?