zaterdag 27 februari 2016

Boswandelen


De zware sneeuwval in de nacht van dinsdag op woensdag in Noord-Holland vroeg om een bezoek aan het plaatselijke woeste woud, voor een boswandeling.De bijna dikke laag sneeuw gaf een echt wintersport gevoel in het bos.Vanaf de uitkijktoren was een ernstige wolkenlucht te zien, de kenner herkent links op de foto de Hoogovens bij IJmuiden.Boven de zee is een bijna perfecte regenboog te zien,reden om vlot door te lopen naar het restaurant Kruisberg, want er komt een bui aan!Daar genieten we van een ander belangrijk onderdeel van het boswandelen.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Kees zei

Mooie foto's, stoer hoor zo.n lekker wandeling, en daarna, ja dat is ook lekker. Van wandelen krijg je natuurlijk lekkere trek

gerdaYD zei

De tweede foto vind ik persoonlijk uit de kunst Frank, hoewel de rest van je reportage er natuurlijk ook mag zijn!
Fijn weekend jongen...

Frank 103 zei

@kees: bedankt! En ja, van bewegen krijg je honger! ;-)

@gerda: bedankt en ook een fijn weekend!

Sjoerd zei

Heerlijk even eruit, dat beloofd dit weekend ook wat met dat mooie weer.

Frank 103 zei

@Sjoerd : het is hier nu zonnig maar koud! Ijskoud!

Renesmurf zei

Ja, ik heb liever een hete zomerdag strakblauw zonder wolken.
Maar dit heeft ook wel wat.

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Je hebt gelijk hoor, een duwtje als ze al bij de deur staan kan geen kwaad, je kan diezelfde deur daarna als ze buiten zijn snel dicht doen! *wink, big smile*

FRANK103 zei

@rene: nog een paar weken wachten, dan komen ze weer, die strakke blauwe luchten!

@gerda: ik heb niet het geduld te wachten tot de kat besluit of hij wel of niet naar buiten gaat, na een klein duwtje kan de deur weer dicht!

Mirjam Kakelbont zei

Op die een na laatste foto zie je hoe nat de grond is. Als het bevroren is, is het nog wel te belopen maar zodra de zon er op schijnt wordt het een glibberboel. Nat het uitlaten van de hond ziet mijn spijkerbroek er soms uit als een een gespikkelde beer.
Na een stevige boswandeling is het goed snoepen!
Lieve groet