zondag 21 februari 2016

De Porsche uit Putten


Terwijl ik vrijdagmorgen genoot van het zicht van de opkomende zon zo boven de stad, bedacht ik dat het weer eens tijd was om de racebaanwinkel in Putten te bezoeken.Tijdens de lunchpauze, die door Lisanne ook met de diverse dieettechnische adviezen was gevuld, konden we géén bezwaren bedenken tegen zo'n bezoek.Ook John en Jason, die hier trouwens niet genoemd willen worden, konden zich vinden in een bezoek aan Putten!

(En aan Drie!)


Dus reden we zaterdagmorgen vroeg richting Putten met de nieuwe Golf van John, het model met navigatie, glazen dak, veel paarden, sjoemelsoftware en massagestoel. Vooral de massagestoel is een beangstigend fantastische optie in een auto!

(Afschuwelijk lekker zit de verwarmde massagestoel)


Na het bezoek aan de slotracewinkel wilde Lisanne de massagestoel uitproberen. De rit ging van Putten naar Drie, waar het gelijknamige Boshuis woont.Hoewel men ons heeft geprobeerd te verleiden tot cultureel verantwoorde wandelinghebben we het innerlijk op smaakvolle wijze gevuld,zodat een bezoek aan de slotracewinkel in Putten weer een groot succes genoemd mag worden!Daarna moest opnieuw genoten worden van de massagestoel,

(Drie is top!!!)


we zijn met een kleine omweg naar huis gereden.De kenners zien direct dat we via Batavia Stad zijn gereden,het outlet center bij Lelystad.Waar ik bijna nog een doordachte aankoop had gedaan,echter op het selfie kreeg ik niet veel enthousiaste reacties.

(Hieronder: het selfie)


Dan over de nieuwe aankoop: het is een NSR Porsche 917.Bij de races op het Souterrain van Marc zijn deze auto's bijna niet bij te houden,hoe mijn exemplaar het gaat doen gaan jullie hier lezen.Hachelijk?

18 opmerkingen:

Renesmurf zei

Wat veel dingen op een dag, maar je hebt er wel weer wat aan.
Zo zie je nog eens wat.

MarcStouten zei

Business case voor aanschaf Porsche is goed doordacht. Niet Hachelijk.

Frank 103 zei

@Rene : zeker!

@marc: ze zijn inmiddels zeer enthousiast over het bezoeken van Putten! Waarbij ze het stoppen in Putten dan graag willen stoppen, en direct door willen rijden naar Drie. (3). Naar het Boshuis. Hachelijk?

Kees zei

Nou Frank dat moet 'n mooi dagje geweest zijn, wel vermoeiend lijkt mij.
Groet Kees

Sjoerd zei

Een druk dagje dus, met gelukkig voldoende energierijk voedsel. Hoe is jet eigenlijk met de voetballerij van het grut. Ik zie hier weinig meer voorbij komen.

ton zei

bij die schoenen moet je wel een Ferrari kopen i.p.v. een porsche

FRANK103 zei

@kees: dankzij een doordachte lunch, vijfuurtje, avondmaaltijd en gebak bij de koffie is het helemaal goed gekomen!

@sjoerd: ze zijn helaas gestopt met voetballen. De bal is rond zei Johan C. ooit, en dus blijft deze rollen, en doorgaans de verkeerd kant op. Daar hadden ze genoeg van, dus zijn ze gestopt. Zo heeft Mozes ooit geroepen: als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg. Maar met het voetbal hebben ze het voorbeeld van Mozes niet gevolgd!

@Ton: ik heb die schoenen dan ook niet gekocht! Porsche schoenen hadden ze ook niet, door de sjoemelsoftware klopte de voorraad niet.....

Hachelijk!

Ad zei

Gaan er echte records verbroken worden met deze Porsche, of met er weer gesjoemeld worden de software van de rondenteller? Maakt me eigenlijk niet zoveel uit; als het maar weer een blogwaardig bericht oplevert.

FRANK103 zei

@ad: tot op heden beperk ik me tot electromotoren in combinatie met sjoemelsoftware, de rondeteller laat ik voorlopig met rust?

Albert y Mara zei

Een plezante en ook afwisselende log. Je was met een "groot" gezelschap. Met alleen je dochter hadden wij je graag welkom geheten in onze "dolfijne" Hanzestad met een Indische warme maaltijd. Andere keer?
Grtz Mara

Frank 103 zei

@mara: mochten we weer richting Ermelo reizen en er tijd zijn voor een koffiemoment dan neem ik contact op!

gerdaYD zei

Wow, je hebt de laatste dagen niet stil gezeten, of het zou op die massagestoel moeten zijn *wink, big smile*.
Proficiat met je nieuwe speeltje, benieuwd of die het inderdaad goed zal doen, maar dat lezen we later wel....

Mirjam Kakelbont zei

Mooie eerste foto!
Een heel verstandig dieetadvies: eet zoveel je kan (-:
Het was een welbestede dag. Veel gezien, veel gegeten en een leuk stukje speelgoed gekocht. Veel plezier ermee.
Groetjes Kakel

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Dat is een gezellig daggie Putten geweest. En met ook nog eens een mooie souvenir huiswaarts.

Groeten, Marco

FRANK103 zei

@gerda: over die Porsche ga je hier meer lezen! Maar ik doe het voorlopig even rustig aan, er is namelijk voetbal op tv!

@mirjam: bedankt! Het was zeker een geslaagde dag!

@marco: zeker!

francky spruytte zei

Een calorierijke blog, zo lees ik het graag.
Die muts daarentegen is niet mijn smaak en past niet op mijn hoofd, maar dat doet geen enkele muts. Heikel ?

Frank 103 zei

@suske: die muts is achtergebleven in de winkel, ook bij mij paste hij niet. Ondanks het artistieke groene kleurtje. ..

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Een steeds zoals een uitstap van jou betaamt, werd de innerlijke mens beslist niet vergeten! *wink, big smile*
Bedankt voor je reactie bij mij jongen!