maandag 31 oktober 2016

Sint Petersburg


Hoewel Lisanne bijna aan de andere kant van de wereld bivakkeert,in het koude Finland, voorziet ze me bijna dagelijks van foto's en verhalen over het leven daar.Toen ze per bus en boot naar Sint Petersburgging kreeg ik via de watsupp die foto's toegestuurdwaarvan ze dacht dat ik die wel graag wilde zien,maar de andere volgers van haar verblijf in Finland en Rusland niet.Die foto's waarvan ze denkt dat jullie die wel willen zien,die plaatst ze op haar blog,waarvoor ik geen reclame ga makenwant die hebben jullie volgens mij al gevonden, links bij de links.Toen ze onlangs weer een weekendje naar Helsinki ging,de details bespaar ik jullie, gaf ik uiteraard als hint dat Helsinkieen uitermate weblogwaardig station heeft.Als reactie kreeg ik de opmerking dat ik op mijn blog niets gedaan had met de Sint Petersburg foto's,en ze wel iets anders te doen wist in Helsinkidan het station te bezoeken, anders dan als reiziger.Dus plaats ik vandaag een uitermate boeiende serie foto's over Sint Petersburg!Bijzonder boeiend!Hachelijk?

(Alle foto's in Sint Petersburg: Lisanne, twee briefkaarten uit Sint Petersburg)

11 opmerkingen:

Renesmurf zei

Prachtige gebouwen hebben ze daar! ik ben nog nooit in Sint Petersburg geweest, wel in Helsinki

FRANK103 zei

@rene: dat Sint Petersburg ziet er inderdaad schitterend uit, zoals je goed kunt zien op het blog van Lisanne!

Kees zei

Hoi Frank, mooie beelden, en natuurlijk gaat het over treinen, sporen en eten.
Groet Kees.

Sjoerd zei

Aha, een Big Mak... Ben ik ook weer tevreden.

Mirjam Kakelbont zei

Wat een giller: wij hebben dezelfde ansichtkaart van Sint Petersburg ontvangen. Kennelijk hebben twintigers dezelfde smaak. Of ze denken dat hun ouwelui deze kaart zal aanspreken (-: Een weekend Helsinki met Roos zie ik ook wel zitten! Mooie foto's. Je laat toch zien hoe groot je zwak voor haar én de treinfoto's is. Het siert je!

FRANK103 zei

@kees: ja, voorspelbaar is dit blog wel!

@sjoerd: ben ik nu ook een Foodblogger of moet ik daar nog meer voor doen?

@Mirjam: bedankt! Misschien hebben ze in Sint Petersburg maar keuze uit 2 kaarten? Hachelijk is het!

francky spruytte zei

Een russische hamburger gemaakt met radioactief rendierbiefstuk lijkt me toch heikel en dan spreek ik niet over die "belgische" friet op de achtergrond. Heel erg penibel voor een beginnende foodblogger.

Albert y Mara fotoblog zei

Met heel veel plezier de foto's van Lisanne bij jou bekeken. Ik zie ons niet zo snel naar St Petersburg afreizen. Wil je je dochter bedanken voor de gemaakte foto's. Graag. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Francky: ik hoop dat ze jouw welgemeende voedseladviezen wel tot zich neemt, naar mij luistert ze al 10 jaar niet meer!

@albert: ik geef het door aan haar!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Schitterende stad is het, ook mijn Leflamand is er ooit geweest en nog altijd geraakt hij daar niet over uitgesproken. Dus ik kan me heel goed indenken dat je dochter er genoot!

FRANK103 zei

@gerda: ze heeft ervan genoten!