zaterdag 26 november 2016

Vrijdagavond naar het Souterrain


Marc had weken geleden al een uitnodiging gestuurd voor een avondje racen op het Souterrain.De voorbereiding begint tijdens het avondeten, met extra knoflook!De koffie bij Marc is voorzien van een smaakvolle koek.Dan gaan we naar de kelder, naar het circuit, testrijden.Na een uur zijn de diverse auto's uitgeprobeerd, zijn de banden warm en de motoren ingelopen.Tijd voor de eerste race!Dat ik daar verder niets over meld is heus niet omdat ik als laatste was geëindigd,ik volsta met te melden dat Martin had gewonnen.De discussie gaat tijdens de vrijdagavond over sporters en doping,zouden voetballers doping gebruiken of heeft dat geen nut?Voor slotracers blijken Italiaanse dropjes en M&M's uitermate prestatiebevorderend,gelukkig zijn die in ruime mate aanwezig.Rond 00.15 zijn we klaar met racenen vertrekken we weer huiswaarts.Hachelijk?

13 opmerkingen:

MarcStouten zei

Frank103 begon aan kop na 1e heat dankzij motordpoing en met een andere auto ging het vervolgens (helaas voor Frank) mis. Hachelijk maar waar gebeurd.

MarcStouten zei

Motordoping

FRANK103 zei

@marc: ik vrees dat ik niet kan ontkennen dat er een elektromotortje in mijn auto verstopt zit...... Heel hachelijk!

Sjoerd zei

Ik heb het vermoeden dat het ook een beetje afhangt van welke baan je gebruik mag maken...

francky spruytte zei

Volgens mij gebruiken voetballers geen doping maar make up om goed te scoren bij de dames. Heel interessante foto's vooral de eerste twee doen me naar meer verlangen.

gerdaYD zei

Goede zondagmorgen Frank. Mannen zijn toch grote kinderen hé, het spelen zit hen in het bloed. Van mij mag het beslist, de spelende mens is eentje die verder kijkt dan wat er voor hem/haar ligt. Mooie serie van de race maar ook van de lekkere versnaperingen!

Renesmurf zei

Ik vind treintjes leuker dan autootjes, want die vliegen altijd uit de bocht. Maar eens wat anders is altijd leuk natuurlijk.

FRANK103 zei

@sjoerd: iedereen rijdt evenveel tijd op iedere baan, een wedstrijd duurt dus minimaal 3 heats, afhankelijk van het aantal deelnemers.

@francky: slotracen is een smaakvol gebeuren, culinair verantwoord!

@gerda: Marc heeft het over zijn mancave, etenswaren, drank en sterke verhalen, de avond is altijd zo om.

FRANK103 zei

@rene: de kunst is om zo hard mogelijk te gaan zonder uit de baan te vliegen. Maar dat is echt minder makkelijk dan het klinkt!

Kees zei

Mooie baan Frank, en lekker sportief bezig zijn.
Groet kees.

FRANK103 zei

@kees: topsport is het!

MarcStouten zei

Absolute topsport

MarcStouten zei

Absolute topsport