zondag 19 februari 2017

Naar de kelder


Vrijdagavond had Marc weer een slotrace-avond georganiseerd voor de Souterrain-club.Met de vaste rijders JW en Martin, maar ook met Timon en Duco, waren er snelle coureurs aanwezig!Na de koffie met bijbehorende gezonde en voedzame koek was het tijd om naar de kelder te gaan, waar het beroemde Souterrain circuit gevonden kan worden.Duco en JW wisselden allerlei uitermate geheime informatie uit die mogelijkerwijs zou kunnen leiden tot een overwinning!Een nieuw en modern bluetooth toetsenbordmaakt het anno 2017 mogelijk om op een willekeurige plek de computer van opdrachten te voorzien.Dan is het tijd voor de eerste race, omdat Duco alleen beschikt over digitale raceauto's met bijbehorende regelaar,die niet bruikbaar zijn op het Souterrain, wordt besloten de race met 3 auto's van Marc te rijden.Alleen regelaars en coureurs wisselen van baan, via een ingenieus systeem dat ook bekend staat als  'met de klok mee draaien',dat uiteraard niet verward moet worden met 'tegen de klok in draaien', want dan ontstaat er een chaos.JW behaalt de eerste plaats en viert dit op ingetogen wijze.Ter voorbereiding op de Souterrain cup 2017 gaan Ortmann banden onder de bolides,echter mijn NSR Porsche blijft dramatisch langzaam.Als JW en Duco al uren thuis zijn, merkt Martin dat het tandwiel op de achteras van de Porsche los zit, nadat die vastgezet is blijkt de NSR Porsche gelukkig niets van zijn snelheid kwijt is.En zo vertrekken Martin en ik ook, iets later dan gepland, richting huis.Moe maar tevreden!Hachelijk?

11 opmerkingen:

MarcStouten zei

Je vergeet jezelf. Je won de eerste serie overtuigend en je was heel hachelijk in je sas.

FRANK103 zei

@marc: daar heb ik geen foto's van, en bescheiden als ik ben.....

MarcStouten zei

Kijk maar in de WhatsApp of mijn FB.

Renesmurf zei

En dat heb je ook allemaal maar weer vastgelegd! Goed om te weten.

Sjoerd zei

Dat zijn de betere avonden om te ontspannen.

Ad zei

Die steeds verdergaande digitalisering is niet altijd een voordeel. Zoals een bekende Nederlandse voetballer / trainer ooit eens zei: elk voordeel heb zijn nadeel.

Kees zei

Mooi Frank, lijkt me spannend. Succes met racen!
Groet Kees.

FRANK103 zei

@marc: bedankt!

@rene: het gaat maar door, steeds weer!

@sjoerd: slotracen is eigenlijk ook wel inspannend, zeker als alle etenswaren die Marc in huis haalt voor zo'n avond ook opgegeten moeten worden. Maar gezellig is het zeker!

@Ad: er zijn grenzen, zelfs aan de grenzen, als men daar een muur meent te moeten bouwen!

@kees: bedankt! Spannend en inspannend is het. En culinair verantwoord!

francky spruytte zei

De adrenaline stroomt als een gek door mijn aderen als ik dit filmpje bekijk. Heikel ?

FRANK103 zei

@franky: zeker is dat heikel! En penibel en hachelijk! Het enige dat nu nog helpt is een klysma, zo heb ik uit onbetrouwbare bron....

Anoniem zei

Die eend die langs de weg staat, hoe heeft die kunnen keren? En als hij weer verder rijdt: meteen een spookrijder? De wegwijzerbordjes sturen je ook als spookrijder tegen de klok in. Das pas hachelijk!