woensdag 31 mei 2006

Over nog veel meer hete wielen

Tja, als het vorige bericht dan niet erg wil, technisch gezien, dan maar stuitende plaatjes in een nieuw bericht (voor de oplettende lezertjes: in dit bericht). Overigens loopt de discussie bij het vervelende bericht van afgelopen maandag al op tot 38 reacties!
Ben ik blij dat ik Madelon1 (die ik verder niet ken) afgelopen vrijdag niet meegenomen had naar Velp (het bezoek aan Bouwe). Dan waren we niet om 16.30 weer huiswaarts gegaan maar was het nachtwerk geworden! Wat kunnen die (uiteraard bedoel ik hier Bouwe en Madelon1) zeuren cq. kletsen danwel kleppen!
Het is mij nu nog niet duidelijk of Madelon1 nu een alias is van Bouwe of van Knarf en wat doet ene Angelique hier op dit weblog. Of is Bouwe een pseudoniem voor Jack de Slipper, die nu eindelijk durft te bekennen dat zijn werkgever Duitse connecties heeft. En wat doet de hotrod van Wesley (uiteraard fictief) op dit weblog?
Verder is op 100 meter afstand - wind mee - van onze woning vandaag een filiaal van Vomar geopend en staan de auto's door de hele wijk geparkeerd en gaat Lisanne (niet te verwarren met Elise) nu voor de 3e keer een bezoek brengen aan deze Vomar. Tja, iedereen kan een weblog beginnen maar ernstiger / hachelijker dan het Frank100+ weblog: onmogelijk! (inconceivable?)

6 opmerkingen:

Madelon zei

Mooi woord, dat inconceivable

Madelon zei

idd, ik met het met Bouwe eens: Wes heeft een vet gaaf paars bakbeest uitgezocht! Duidelijk dat hij de goede smaak van zijn moeder heeft!

Madelon zei

Precies!

Madelon zei

Heel goed

Madelon zei

Oké, jij wint. Ik kan hier echt niets (on)zinnigs meer aan toevoegen...;-)

Madelon zei

Nee, het hoeft niet meer. Toch bedankt voor de poging...