zaterdag 22 juli 2006

Amerikaanse bakken voor Bouwe, part 4

Door de vakantieperiode neemt het aantal bezoekers van dit afschuwelijke weblog steeds verder af. Tijd dus om de stekker er voor een tijdje uit te trekken. En boeiend kan je het hier natuurlijk ook niet noemen.
Of wel?Vandaag naar Houten geweest (Euretco gebouw) met neef Erik en zwager Marco en natuurlijk een lok gescoord. Wat voor een lok? Een stoomlok. Verkochten ze dan geen racebaanauto's of andere boeiende zaken? Nou, er was een Duitse handelaar die een doos Carrera's bij zich had, maar toen had ik mijn meegenomen contanten al uitgegeven en verder vroeg hij nog 37 euro voor een Corvette, dus echt goedkoop was hij ook niet. Verder had de man ook nog Scalextric en Revell bij zich, maar zijn prijzen, tja, die waren toch hoger dan op een SLN beurs. En verder? Neef Erik heeft een railbus gekocht (uiteraard Märklin) mét geluid. Een dimensie aan het modeltreingebeuren die om navolging in de racebaanautootjes vraagt. De dieselmotor van de railbus hoor je gestart worden, je hoort de deuren, vertrekfluit, schakelen en natuurlijk de remmen. Verlichting is op afstand aan en uit te schakelen. Prachtig dus. Voor Bouwe hier weer een Amerikaanse bak, opnieuw een GMC. En de stoomlok, die komt morgen!

1 opmerking:

FRANK103 zei

Niet duur hoor?
wegenbelasting, 1 op 5, uitlaatje of nieuwe bandjes.
Maar je kunt zo'n Van natuurlijk niet vergelijken met een Opel Kadett! En dat zo'n Van comfortabel rijdt geloof ik direct!