vrijdag 28 juli 2006

Geen bericht!

Neem je dan originele CD's mee in de auto of toch maar kopietjes. Zo een DVD van Dirk Scheele en Peter, daarvan neem je het origineel mee in de auto en hoop je zelfs dat deze uit de auto wordt gepikt (alhoewel gewoon weggooien minder geld kost dan een zijraam). Kopietjes dus. En tijdens het branden kan dan toch een keer het weblog worden bijgewerkt. Maar waarmee? GastheerG heeft een hangende sluiter (de details verklap ik hier niet). Heb ik ook ooit gehad, in Portugal, door de warmte. Dan gaat de camera onderin de tas en baal je als een stekker. En in het minstens even warme Griekenland besluit de sluiter dan weer los te schieten en doet de camera het weer. GG heeft het slimmer aangepakt: al binnen 4 uur is de D70 ingeruild voor een professionele camera, maar daar tuint Madelon103 nooit in.
Floyd Landis (beroepsmatig fietser) is heel positief getest. Dat klinkt heel positief, zou ik zeggen (het glas is halfvol ipv halfleeg). Maar in de wielrennerij is men niet graag positief. Tenminste, zo begrijp ik dat. Je mag pas meedoen met een fietstocht in Frankrijk als je negatief bent. Begrijpen jullie het nog?
Geen bericht hier dus. Nou, de brander is op 80% en dus zal ik hier een paar foto's plaatsen en wens ik jullie een paar aangename weken toe.
(Foto's: Zandvoort a Italia en een positieve nuttige uitvinding: de beertender. Dit exemplaar is van Frans)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wat voor hond heb je ?

Anoniem zei

maar je zegt; ja, een hond.