woensdag 23 augustus 2006

Over sprookjeswonderland

Top attractie in Noord Holland is natuurlijk al jarenlang het Sprookjeswonderland in Enkhuizen. En dankzij Mar10e hebben we een abbonnement. De weersvoorspelling voor vandaag was redelijk dus gingen we naar Enkhuizen, naar Sprookjeswonderland (voorspelbaar?). Loopt de massa door het park met de klok mee, wij lopen altijd tegen de klok in. Dat betekent dat het speeltuingedeelte het eerste 1,5 uur (met de klok mee) bijzonder rustig is. Drie keer achter elkaar in de wereldberoemde dobberbootjes, tien keer op de paardjes, een half uur non-stop op de hoge glijbaan. Vanzelfsprekend een bak koffie en bij de lunch pommes met satésaus. Op de terugweg rijden we langs Wijnand van Fantastic cars in Hoorn want hij heeft uitverkoop. Een zomeruitverkoop? Nee. Een winkel is toch niet erg rendabel gebleken en Wijnand ziet meer in een internetwinkel vanuit de garage. Nog enkele maanden zijn er dus koopjes bij Wijnand (nu ook al via internet te bestellen). Natuurlijk vermeld ik hier dat ik voor het nieuwe seizoen bij MTRC een reserve Fly heb gekocht, en dat we ook de Carrera Corvette hebben gekocht. De prijzen bij Wijnand? Scalextric auto's 29,95 (digitaal 36), Slot it 37,50, Spirit 29, Fly 37,50, Ninco 34, Revell 35, Autoart 30 en Carrera 32 (proX 39, go 11), SCX 26,95 en Teamslot 30. Op Fly limited krijg je 30% korting en op onderdeeltjes van slot it en NSR 25% korting. (Prijzen volgens lijst vandaag in de winkel).

Vanzelfsprekend komen hier binnenkort foto's van de 2 nieuwe aankopen. En John uit Z: Wijnand heeft je ook al een tijd niet gezien of iets van je gehoord! Hij heeft koopjes!!!

1 opmerking:

John zei

Ik hoop maar dat die statafel en zijn koffiezetapparaat meegaan naar de garage, het zou zonde zijn als het sociale aspect van Wijnand zijn winkel verloren zou gaan. Slap ouwenelen en weggaan met een tas met autootjes en onderdeeltjes vond ik wel leuk.