dinsdag 19 september 2006

Kennu'em? Deel 1

Bij het Boshuis in Drie stond onder andere deze fraaie auto geparkeerd. Een beetje kenner of kijker van de tv serie inspector Morse herkent het merk direct. Een simpel begin dus!

Overigens heeft Madelon1 bedacht dat ze, als vervolg op of als afwisseling tijdens deze serie raadplaatjes, ze ook een aantal opgaven wilde plaatsen. Maar dan voor de echtgenotes, voor Inge (Jos), Lilian (Harry), Jacqueline (Jack), buuv An (Ronal50D), Diane (Ger) en Mar10e (neef Erik). Als ik vanavond met Ronald Muis de zolder onveilig ga maken, gaat ze hier ook een opgave plaatsen. Dit weblog is niet gewoon hachelijk. Een bezoek aan dit weblog is mega hachelijk!
Edit 1: Ronald Muis heeft vanavond even laten zien hoe eenvoudig je op de RDW site met behulp van het kenteken het merk en het type van de auto opzoekt. Aangezien ik die niet had weggepoetst op deze foto heb ik het bericht teruggehaald en opnieuw geplaatst, nu zonder kenteken.
Edit 2: Dat opnieuw plaatsen lukt dus even niet, door Blogger onderhoud. Vanmorgen lukt het wel, dus hier kennu 'em deel 1.

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Een Bentley is natuurlijk fout.

Anoniem zei

De Jaguar van Morse is een A-register Mark II met schijf wielen. Het is een 2,4 liter handmatig transmissie model. Met als registratie nummer 248 RPA. Die van Morse dan...

John zei

Grappig, zo'n online vertaling. ;)