vrijdag 22 september 2006

Vervolg Wie-is-ut Deel 2

Er wordt druk geraden maar vooral wild gespeculeerd. Als comment onder de presentatie van de 2e kandidaat heb ik een aantal hints gegeven die ik hier voor het gemak even herhaal: De kandidaat staat niet voor niets tegen een motor te leunen. Nee, hij heeft hem niet ontworpen en nee, hij is geen professioneel motorcoureur maar houdt wel van racen. En hij is ook niet vies van een spelletje. Op de computer. Misschien houdt hij ook van bordspellen maar dat weet ik verder niet. Hij is niet echt een watersporter.
Ik geef jullie nog 24 uur en zal dan een tweede foto plaatsten die zó duidelijk is dat zelfs Frank103 het weet!
Succes!
PS: Enne: vooral Bouwe erg bedankt voor zijn enorme bijdrage en inzet. Ik ben geroerd door al deze aandacht...snik!

4 opmerkingen:

RemcoSwildens zei

Zoveel aandacht dat F103 er misschien over moet gaan nadenken om de blog een naamswijziging te laten ondergaan ? Creatief gedacht. M103.

Madelon1 zei

Als de "m" dan "Madelon" moet voorstellen: liever niet! Ik heb niets met het getal 103!

Martine zei

Nou Madelon, ik kan wel wat bedenken hoor, met die één - nul - drie.......... maar daar hebben we het zondag wel over!
Anyways, kom maar op met die onthullende foto, daar wil ik wel naar kijken hoor! je hints zijn misschien duidelijk als we weten wie het is, maar ik heb nu geen idee waar ik zoeken moet.

Madelon1 zei

Hmm, bij 103 denk ik eigenlijk alleen aan het nog te maken vervolg van 102 dalmatiërs. Zondag ben ik er trouwens niet. Heb uitje met de 2 oudste kinderen van Frank. Je hoeft Frank geen stukje gebak voor mij mee te geven, want ik vermoed dat dat zomaar kwijt zou zijn tegen de tijd dat hij weer thuis is! Fijne verjaardag!