maandag 30 oktober 2006

The BAN saga continues....

Vandaag waren er diverse vermeldingswaardige zaken.
Het was de laatste dag van 2 collega's (ja, vlaai en lunch) en ik was mijn fototoestel vergeten... Gemiste kans! Helemaal omdat één van de vertrekkende collega's mijn kamergenoot P. was, die zelf erg blij was met zijn vertrek. "Het waren 2 fijne dagen!", aldus collega P. (en: 'het was hachelijk')
Daarnaast heeft Steef, de MTRC-site-beheerder, de frank103weblogbezoeker Ronald Muis in de BAN gedaan op het MTRC-forum. Dit terwijl Ronald geen berichten heeft geplaatst op het MTRC-forum of dat hij elders op internet iets over MTRC heeft geschreven. Ronald zegt zelf:
Ik heb niet:
- grof gereageerd op een item, sterker ik heb nog niets gepost.
- een van de andere 6 leden uitgelachen....
- een lolly van iemand afgepakt op het forum.
Uiteraard geeft Steef geen toelichting en reageert niet op mail. Terwijl ik bij mijn bezoeken aan het MTRC-forum niet eens de digitale versie van 'Bannen voor dummies' ergens heb laten slingeren. Overigens is Steef recentelijk wel gekozen tot moderator bij Digireflex!
Als laatste, Gastheer G biecht hier op bijzonder gecharmeerd te zijn van de NS 2200. Ja, dit is een gevoelig moment. De NS 2200 kan natuurlijk uitstekend gebruikt worden om goederenwagons met Benco te verplaatsen, in plaats van de Benco ruw op een kunststof oppervlakte te werpen en er dan met schaalmodellen voorzien van electromotor overheen te raggen. In dit laatste geval is de Benco volgens Rob Geus, bekend van de Smaakpolitie, vermoedelijk verminderd geschikt voor menselijke consumptie.
Ja, en dit was alleen maar de maandag!

2 opmerkingen:

Gerard van Dongen zei

Zo dan ziet iedereen eens waarom Benco niet werkt!

FRANK103 zei

Muis heeft inmiddels weer rechten op het MTRC forum, het ging om een technisch mankement?! en niet om een persoonlijk iets....