zaterdag 7 oktober 2006

Bijna klaar...

Of de lamp wel / niet mooi is laat ik hier in het midden. Hij past wel bij de rest van de meubelen en behang. Wat is er niet klaar? Dames????
Ik zeg dus even niets, behalve dan dat ik natuurlijk kaartjes heb besteld voor de nieuwe show van Ernst en Bobbie (De boswachter), nu niet meer in een sporthal maar in een echt theater. Omdat ik niet alleen durf, ik heb een excuus nodig voor zo'n bezoek, moeten de kindertjes ook mee. Afzien, maar ik heb het er voor over! Ook zijn we wezen kijken (op internet) naar kaarten voor Belle en het Beest, maar gezien de prijs per kaartje (al snel 50 euro per persoon) doen we die maar niet. Dan was Madelon1 vanavond aan het internetten voor een volgend deel van wie izz ut? en kwam daarbij een voorstelling tegen van K3, de 3 biggetjes. En er waren nog kaartjes beschikbaar. Dat wordt dus weer een boel aan cultuur doen in 2007 en ja, de telelens gaat mee! Het is hachelijk. Posted by Picasa

5 opmerkingen:

buuf an zei

ik vind die lamp helemaal te gek, maar wat mis ik aan de kamer:
1. een buro
2. de bijpassende burostoel
3. een planbord aan de muur voor een weekoverzicht van de student
4. een mooie poster van een van de idolen van jullie: Plop, K3, Ernst en Bobie etc.

Er moet dus nog een hoop gebeuren.

Madelon1 zei

Nee nee nee! Een buro heeft ze nog niet nodig want ze gaat pas in april 2007 naar school. De stoel heeft ze dus ook nog niet nodig. Het planbord komt ook later (we hebben al een familiekalender) en de posters (Disney prinsessen en Lollifanten) zijn al in huis maar moeten nog een mooi plekje krijgen. Want ze nog wel mist is een roze kast en natuurlijk: roze gordijnen! Die laatste zijn al besteld en komen over een week ofzo. Verder moet haar roze hartjesspiegel nog opgehangen worden. Ja, er moet inderdaad nog een hoop gebeuren!

Harry156SW zei

Echte (roze) meidenkamer! Maar troost je Frank die van mij is 16 en heeft ook nog steeds een roze kamer!

Madelon1 zei

Ah! Een kenner dus! Heb je nog tips of voorbeelden om het ultieme roze gevoel te creƫren?

Bouwe zei

heel mooi .