vrijdag 20 oktober 2006

Donderdagavond: MTRC

Donderdagavond MTRC: de eerste race met de 1/32 International. Heel boeiend zou ik natuurlijk kunnen vertellen dat ik vorige week niet had geoefend (iets over cacao), ik nog nooit met een 1/32 International of bijbehorende 7V regelaar had gereden, dat je vanuit de binnenbaan heel leuk de auto op de buitenbaan uit de baan kan rammen en dat ik uiteindelijk toch 2e ben geworden. Op de foto staat een clubgenoot (die hier natuurlijk geen foto van zichzelf wil zien, maar de vraag is: Wie izzut?) met een 1/32 in de hand.
Pffff. Lekker belangrijk zegt Madelon1 dan. Verder: een dame van de krant zou langs komen om eens te kijken. Dat voor een artikel over de open dag bij MTRC op 4 november van 10.00 tot 14.00. En dat voor het bezoek van deze dame lekkere koekjes waren gekocht is natuurlijk WEL belangrijk nieuws. Koekjes met een stevige laag cacao! Natuurlijk zeuren de aanwezige heren nog even over het feit dat ik GEEN appeltaart bij me had, maar voor appeltaart moet je de juiste momenten kiezen, en dit was er geen een. Sorry Erik! Het scheelt natuurlijk dat ik nog naar de verjaardag van Anja moest en daar een grote punt appeltaart op me stond te wachten.... Mochten de heren me hiervoor in de BAN willen doen dan verwijs ik ze voor praktische tips naar de beheerders van het digireflex forum. Het is hachelijk!

3 opmerkingen:

John zei

Wie izzut? Een nerd. Aanwijzingen: de tekst op het t-shirt; "you have no friends" en het jack met de naam van het computerspelletje. Dat hij rode achterbanden onder zijn autootje heeft maakt het er niet beter op. Als je in een encyclopedie het woord hachelijk zou opzoeken staat er vast een plaatje van deze figuur bij.

John zei

Het is een clubgenoot dus mag ik niet meedoen met die kwis. Hij is niet zo snel gekwetst. Zie je de afhangende schouders? Alles glijdt daar van af.

Angelique1966 zei

die appeltaart........