zaterdag 21 oktober 2006

Over hippels

De lokomotief hier op de foto is een Nederlandse Spoorwegen serie 600 die luistert naar de naam Hippel. Waarom die lokomotief luistert naar een naam, en Hippel in het bijzonder, is mij onduidelijk. Maar voor ik teveel afdwaal [Bericht van de Frank103 weblogbeheerder: Teveel OFF TOPIC: dan ga je in de BAN!] Sh*t, ik ben mezelf nu al aan het corrigeren. Goed, deze lokomotief is een schaalmodel van Roco (de digitale Märklin uitvoering). Uit de doos moet je zelf allerlei hekjes, railingen etc. bevestigen. En toen braken dus beide rode stangen af. Hachelijk! Dan terug naar Harlaar (www.harlaar.nl) om nieuwe stangen te bestellen. En dan, na 2 maanden wachten, belde donderdag meneer Harlaar. De stangen zijn binnen! (Overigens belde donderdag ook meneer Totaltrain dat mijn bestelling daar ook binnen was, ik had iets uit te leggen aan Madelon1) . Goed, de stangen zitten er nu op, en nu zit ergens een tandwiel los. De Hippel doet het nog steeds niet. Ik twijfel nu tussen een BAN van Roco of toch een FATWA. Hebben de bezoekers hier tips? Ja, ik ga digireflex mailen voor tips.

3 opmerkingen:

Gerard van Dongen zei

Volgens mij komt dat hippel van een te heftige regelaar. Zie maar het verschil tussen een 15 en 45 ohm regelaar met de racebaan. De 600 had zeg maar een 15 ohm regelaar.
Gaat dus met een schok (hupje)vooruit. Maar volgens mij sloeg daardoor de boel ook wel eens af.

Angelique1966 zei

ik kies ook voor een fatwa. Tenslotte moet je wel met je tijd mee EN je moet je aanpassen aan je omgeving, dat kan alleen met een fatwa

Gerard van Dongen zei

Dus mij is iets heel ouderwets overkomen? En dat al drie keer!