vrijdag 6 oktober 2006

MTRC Wormer

De dagen vliegen voorbij. Woensdagavond hebben we de spoorbaan van neef Erik gedeeltelijk afgebroken om het binnenkort weer op te gaan bouwen (eerst MDF halen bij de bouwmarkt) en gisteravond (donderdag) was de raceavond bij MTRC. Vorig seizoen reden we met Ninco Toyota Supra's en Hondas NSX'en, nu rijdt John met een Mosler en Ron met een Skyline. Vooral die Mosler maakt indruk. Blijft Steef (wilde niet op de foto) met de Mosler van John nog steeds rond de laatste plaats rond rijden (vormt daarbij een ernstige bedreiging voor Richard, zwart shirt, links achterin), John zelf weet de tweede plaats in te nemen (Steef had de Mosler van John wel erg beschadigd, maar John is erg handig met lijm), vlak achter de skyline van Ron. Ik ben dit keer als derde geëindigd, nog steeds met de NSX. Dan trainen met de Megane om zondag niet een te slechte indruk achter te laten bij de Megane race te Driebergen. En dan volgende week donderdag naar de DARC. En niet vergeten: op 4 november 2006 van 10.00 tot 14.00 open dag bij MTRC!
Je gaat het hier lezen!
(Laatste foto: geen opmerkingen bij dit bericht over de cameraman)

9 opmerkingen:

Gekke Henkie zei

Is dat cameraman Baanvulling?

John zei

Steef is uit beleefdheid niet hoger geëindigd met de lease Mosler, hij heeft vrij voorzichtig gereden. Een auto waarmee zelfs ik tweede kan worden kan niet slecht zijn.

Angelique zei

handig zo'n statief, krijg je van die rustige beelden van

Jack the Slipper zei

mag jij naar DARC joh? Kostdat?

FRANK103 zei

@Jack: appeltaart, veel appeltaart!

Angelique zei

vanwaar eigenlijk die slingers?

FRANK103 zei

Die slingers hangen er altijd, voor de gezelligheid denk ik dus.

Buuf An zei

gezelligheid? Bij een raceautootjesavond? daar was de kaas met worst toch al voor?

Malle manny zei

Ik dacht dat Frank er voor de gezelligheid was? Of zien ze hem als serieuze tegenstander...? HAHAHA! Nèh! Duidelijk voor de gezelligheid. Of als zaalvulling!