maandag 16 oktober 2006

Over censuur

De laatste dagen heeft dit weblog weer een record aantal bezoekers getrokken en diversen hebben de moeite genomen, anoniem of niet, om hier te reageren. Daarvoor mijn hartelijke dank!
Eén ding moet ik wel rechtzetten, we (eigenlijk is het er maar 1) zijn géén balletjes. Over worsten, hansworsten of arrogante worsten doe ik geen uitspraken, maar balletjes, nee, dan zit je er helemaal naast. Bij voorkeur zijn we trouwens Unox worsten, boerenkool met appelmoes erbij, en dan een laag Zaanse mosterd. Maar balletjes met boerenkool en appelmoes, nee, da's niks. Dus anoniempje, je mening wordt zeer op prijs gesteld, maar je moet wel opletten waar je over schrijft. Anders sla je de plank mis. Het ging dus over censuur. Daar doe ik niet aan. En daar zouden anderen ook minder aan moeten doen.
Overigens moet je natuurlijk je mening uiten niet verwarren met het ventileren van schuttingtaal, want dat verwijder ik wel, omdat er misschien weblogbezoekers zijn zich daar aan storen.
Nawoord: ik ben dus ook gebanned van digireflex. Zonder enige uitleg. Net alsof ik de heren/dame hier niet de gelegenheid geef hun mening te vertolken (zonder deze te verwijderen). Of ze me niet een mailtje kunnen sturen (zie de mogelijkheid 'mail to frank103'). Jammer, heren en dame van digireflex, ik sta open voor discussie! En in het 'banned' bericht staat dat ik een mailtje kan sturen naar de moderator voor uitleg. Maar hoe kan ik een mailtje sturen als ik gebanned ben?

46 opmerkingen:

Gastheer G zei

Omdat schuttingtaal toch verwijderd wordt dit keer maar even geen commentaar. De foto doet me namelijk teveel denken aan een afgsnede [MOD BREAK]

Finger2 zei

Van Graffiti kan je hele mooie foto's maken Frank103. Welkom bij "De Banned". Heb zelf ook mailgestuurd naar die site maar nope antwoord.

Flitsz zei

Troost je Frank volgens mij is dit voor jou de eerste keer Gastheerg heeft het al 103 keer gehad, dan word het dus Frank1 en Gastheerg103
Ik snap de ba..m....v MOD BREAK

Flitsz zei

He F2. IK durf gewoon niets meer te zeggen. Je krijg toch geen antwoord.

Flitsz zei

Je krijg gewoon zin om de eerste de beste MOD BREAK op zijn b..t ..sla..MOD BREAK

Flitsz zei

Het moet niet gekkeer worden

Gastheer G zei

Ik ga lekker met het vrouwtje [mod break]...... [einde mod break] kom aan het eind van de avond nog wel eens in dit theater kijken!

Angelique zei

ik kan het geloof ik niet meer volgen..

FRANK103 zei

Ik ga je nu al vertellen dat ik bijna klaar ben met dit onderwerp. Ik heb ze een mailtje gestuurd met het verzoek om toelichting. Ik voel de behoefte om ook kennis te nemen van hun (Rob en Valentino) standpunt. Wie weet zie ik het wel verkeerd en pleegt men geen onnodige censuur. En ik ga in ieder geval geen censuur toepassen (er is toch niemand die het iets intereseert of serieus neemt wat hier staat).

FRANK103 zei

En An: ik wil niet in details gaan, ik ken ze niet, en ze zijn niet relevant. Zelfs de oorzaak (iemand die verwijderd wordt van een site) is niet relevant. Het gaat mij er om dat de beheerders van die site alle discussie en deelnemers aan de discussie verwijderen. Mij ook! Kun je het je voorstellen dat die luitjes hier de teksten bestuderen? Triest! Of beter: hachelijk!

Angelique zei

nou ik moet j eerlijk zeggen dat ik deze discussie uberhaupt niet kan volgen, ik heb geloof ik te lang niet op je blog gekeken. Maar wellicht dat je woensdag zin hebt om woensdagochtend bij een kop verse senseo de boel te komen uitleggen? Ik moet om 10.15 uur weg naar de tandarts, maar voor die tijd kunnen we nog wel senseoen.
oke?

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei

.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gastheer G zei

Zoals meestal met anonieme berichten: hol en leeg!

FRANK103 zei

Tsss, het is nu 23.45 en een dag later, en geen enkele reactie gekregen van die helden (laat ik ze Rob en Valentino noemen?). Wel iemand in de ban doen en dan niet reageren op een mailtje. Het is dat akelige taal hier door de moderator wordt verwijderd, anders....

Hee, die moderator ben ik zelf.


Zal ik zeggen wat ik van die gasten vind die niet reageren op een normale vraag?

Eikels!

En maak daar maar eens een mooie foto van!

Zo, dat lucht op.

Mij in de ban doen.


Gekker moet het niet worden.

Ik zeg minjn lidmaatschap op en vraag m'n contributie terug!


Die was er niet.


En vragen stellen aan die gasten heeft ook geen zin.Ze reageren toch niet.


[MOD BREAK]


Heb ik nog ingegrepen op mijn eigen bericht ook.


Er is hier wel vrijheid van meningsuiting hoor!

Gastheer G zei

Denk je wel aan je hart Frank

FRANK103 zei

Ik ben er hopelijk nu wel klaar mee.

Anders toch maar weer aan de valium.Of aan de appeltaart!

Gastheer G zei

@Frank: weet je dat de modjes van DR een verbod hebben gekregen om hier nog te reageren! En ze zijn daar zo streng. Als ze het toch doen: BANco