dinsdag 10 oktober 2006

Over echt nieuws

Tot mijn verbazing tref ik vandaag in mijn hotmail een serie-euz bericht aan! Dat moet toch van iemand zijn die het niveau van dit weblog volstrekt verkeerd inschat! (Iets over een klap van de molen?) Omdat deze inleiding het niveau al weer een dalende richting geeft durf ik hier ook het bericht te plaatsen:
Met blijdschap geven wij kennis………..
Op zondag 22 oktober a.s. is het dan eindelijk zover. Na een kraamtijd van bijna 10 maanden onthult SlipStream zijn nieuwe slotracebaan op de nieuwe locatie aan de buitenwereld. De oude Fleischmann-baan is vergeten en een mooie 6-sporen houten baan heeft het levenslicht gezien. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om deze boreling te aanschouwen en uiteraard ook uit te proberen. Gelukkig heeft ze geen probleem om het middagdutje over te slaan, daarom duurt de mogelijkheid tot kraamvisite tot in de avonduren.
Ze is 36,47 meter lang, heeft magnetische litzen en is hoogst allergisch voor Ortmann banden, deze mogen daarom pertinent niet gebruikt worden. Daarnaast heeft ze een prachtige moderne en spectaculaire scenery, maar helaas nog niet die grote toeschouwersaantallen als tijdens de A1GP op Zandvoort.

De kraamkamer is goed bereikbaar en makkelijk te vinden. Cruquius is gelegen aan de N201 tussen Hoofddorp en Heemstede. Als de afslag “woonboulevard” genomen wordt is het gelijk de 2e oprit links. Deze oprit en de parkeerplaatsen zullen met borden aangeduid worden zodat u niet zal verdwalen.

Mocht u na het lezen van deze uitnodiging uw nieuwsgierigheid niet langer kunnen bedwingen dan kunt u alvast wat foto’s en zelfs een filmpje van de eerste stapjes, herstel: rondjes, bekijken. Daar staan voor de eeuwige spoorzoekers ook nog een aantal duidelijke routeplaatjes. Dit en andere informatie kunt u allemaal vinden onder www.slotracing.nl/slipstream.

Alvast tot ziens op de 22e.
De trotse ouders
SlipStreamSpieringweg 730A(in de groene loods)Zwaanshoek / Cruquius gsm 06-10780803
En afgelopen zondag hebben we van een van de andere deelnemers van de Megane dag (sorry, ik ben slecht in namen) het advies gekregen hier te gaan kijken. Er is dus een kans dat......
(foto's: Hans Pieter, de belangrijkste persoon bij het Kasje afgelopen zondag en de Megane van Race-Jan)

5 opmerkingen:

John zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
John zei

Die nieuwe baan ziet er heel mooi uit. Dat autootje trouwens ook. Heb je misschien foto's van de binnenkant? Jan is nooit te beroerd om tips te geven, dus ben ik eigenlijk wel benieuwd wat hij je verteld heeft over het afstellen van een M├ęgane. Goed voor de educatieve waarde van dit weblog, ik leer ook graag dingen. ;

Mijn vorige post heb ik verwijderd omdat ik daar even te vaak op de verkeerde knopjes gedrukt had. :)

Harry zei

Ik dacht dat ik gek was door mijn nieuwe hond aan te kondigen alsof het de geboorte van een baby was, maar het kan blijkbaar nog gekker!

Martine zei

het kan inderdaad gekker!! ik heb eens een geboortekaartje gezien van de zoon van een paardenfokker. Die werd aangekondigd als of het een hengstveulen was......... of je daar nou blij mee moet zijn... :-S

Jack the Slipper zei

D'r wordt in ieder geval van je verwacht dat je d'r later flink op losfokt !!!