vrijdag 27 oktober 2006

Over nieuwtjes

Buuv An was hier, voor de (28e) verjaardag van Madelon1, en om Baantjer te kijken (dolle boel zo'n verjaardag). Gesprek gaat natuurlijk ook over Digireflex, waar ik niet alleen zonder enige toelichting (nog steeds)gebanned ben, maar ook de mogelijkheid om de heren een e-mail te sturen is geblokkeerd. En buuv An heeft ook de foto's van Opgezetfan bekeken. En we zijn het eens, hetgeen op de foto staat is voor veel lieden op digireflex belangrijker dan het technisch correct zijn van de foto.

En als je daar dan commentaar op levert, dan voelen de heren zich in het kruis getast. Maar men gaat vooral iedere discussie uit de weg. Ik zou Frank103 niet zijn als ik niet een tip had voor deze heren: Dit handige apparaat kan (hoeft niet) ook gebruikt worden om gaten te boren.....

Verder heeft Lisanne een 'echte' fiets gekregen. Buuv An vond het een groot gemis dat deze hier niet te zien was. Bij deze.
JeeWee plaatst vaak een bericht over (het ontbreken van) de fetenswaren (fetenswaren zijn foto's van etenswaren). Met satésaus. Vandaag toon ik hier de vlaai van gistermorgen (nu snel bellen heeft geen zin, deze vlaai heeft de weg van mond-darmen-toilet al gemaakt).

Voor de bezoekers die een behoefte voelen de hier geplaatste foto's te beoordelen: de EXIF informatie (diafragma, sluitertijd, brandspuntafstand, ISO) zijn door de Frank103weblogmoderator als te serieus beoordeeld en daarom VERBODEN. Ja. Dacht je dat het niet erger kon, dan is daar het Frank103 weblog!

15 opmerkingen:

FRANK103 zei

O ja, Lisanne staat naast me en vind dat ik ook moet zeggen dat haar jas en schoenen ook nieuw zijn.

Angelique1966 zei

kvind de fiets ten opzichte van de getoonde luchtpartij wat in het niet vallen, terwijl de fiets volgens mij het onderwerp van de foto is?
Echt een familiealbumfoto. MAAR, verder alles oké hoor...

Angelique1966 zei

he tegelijkertijd geplaatst, grappig!

Angelique1966 zei

overigens vind ik dat er wel vermeld moet worden in het stukje dat niet alleen Buuf An er was, maar dat Buum Ron er ook was, evenals Buum Bas en Buuf Meer

Angelique1966 zei

word ik nu gebanned? Ik wil dan wel een motivatie hoor! Ander ga ik klagen op digi.... ik maak het woord doelbewust niet af anders word ik gebanned nog voor ik geschreven heb!

FRANK103 zei

Als de foto alleen Lisanne en haar fiets zou tonen zou de foto kwalitatief boven de gemiddelde foto hier uitsteken.Dat kan natuurlijk niet. De foto is nu wat luchtiger.

En inderdaad, Ron50d, Merel en Bas waren er ook. Maar de informatieve waarde van dit weblog is nu eenmaal twijfelachtig, en volledigheid of juistheid in de berichtgeving heb ik niet als doelstelling. Dus.

[MODERATOR103: DIT NEIGT NAAR EEN SERIEUZE REACTIE: PAS OP OF JE GAAT IN DE BAN!]

Angelique1966 zei

HELLLLLLLLLPPPPPPPPP

Angelique1966 zei

die ban gaat overigens wel erg snel he? Was jij niet degene die streeft naar 0 kijkers per dag? Dan moet je vooral dit soort berichten plaatsen, dan heb je er zo weer 80 hoor! Uitkijken dus...nog even en je krijgt straks op je eigen pagina het plakkaat te zien: "U bent gebanned op deze site"

Angelique1966 zei

helaas, de senseo is gebanned (kun je wel even aangeven hoe lang de woorden max. mogen zijn of VALT DAAR OOK NIET OVER TE DISCUSSIEREN? hE IK HEB OOK EEN CAPS LOC)

Angelique1966 zei

OVERIGENS VIND IK DIE GELE LOCO OP DIE ROZE ACHTERGROND WAT DUBIEUS

Angelique1966 zei

oh ja en ik wil ook niet weten wat je van mijn foto vind op mijn blog (groene stoel, groene foto)

Angelique1966 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Angelique1966 zei

sorry klikte te snel zodat mijn bericht wel twee keer geplaatst werd. ik heb het laatste bericht zelf dus even gebanned

FRANK103 zei

"OVERIGENS VIND IK DIE GELE LOCO OP DIE ROZE ACHTERGROND WAT DUBIEUS"

Mijn imago adviseur, Valentino, vond een roze achtergrond heel stoer. Ten opzichte van een beige met bordeauxrode treintje vond hij dat heel mannelijk staan. En het zwarte antennedingetje op het dak van het treintje vond hij ook een spannend detail, dat het verschil maakt ten opzichte van een gewoon plaatje.

(Dat een moderator van digireflex ook Valentino heet berust natuurlijk VOLLEDIG op toeval!)

FRANK103 zei

Oja, en commentaar op foto's op jouw weblog plaats ik natuurlijk ook op jouw weblog, en niet hier.

Wat vind je van leuk?