woensdag 4 oktober 2006

Over vliegen

'De gemeente heeft een aantal doelstellingen in één keer bereikt', zo sprak de verantwoordelijke wethouder. 'Twee vliegen in één klap! Aan de ene kant, niet onbelangrijk, toont de gemeente hoe ze begaan is met de ontwikkeling van haar bewoners. Meer lichaamsbeweging en dan specifiek meer zwemmen, dat is erg gezond. Ook worden alle bevolkingsgroepen (minder- en meerderheden) in staat gesteld van deze voorziening gebruik te maken. Indirect heeft dat zijn positieve invloed op de zorgverzekeringen die hierdoor fors kunnen besparen op de uitkeringen. De invloed daarvan op de knip van de burger is natuurlijk positief te noemen. Aan de andere kant heeft de gemeente ook direct een besparing gerealiseerd. Het niet uitvoeren van onderhoud leidt direct tot een besparing, waardoor de gemeente gelden over houdt die ze kan gebruiken voor andere nuttige noodzakelijke uitgaven, zoals het plaatsen van verkeerssnelheidsremmende maatregelen, zoals flitskasten, parkeermeters en het verhogen van de salarissen van de gemeenteambtenaren waaronder de wethouders. De hele situatie is dus ronduit positief te noemen!' 'U zegt dat dit schoolgebouw en schoolplein eigendom is van een vastgoedonderneming? Jarenlang wateroverlast op het schoolplein en lekkage in het schoolgebouw? Geen baten voor de gemeente eeehhh gemeenschap? Schande, een overduidelijk geval van mismanagement en verkeerd bezuinigen, ik ga er direct werk van maken!'

1 opmerking:

buuf An zei

prachtige plaatjes, maar helaas, het is de trieste waarheid. Een juf van deze school zei vandeweek ook erg slim: "dames en heren, ik kan er ook niets aan doen, het water komt gewoon van boven."
ehm laat wel even weten als j er werk van gemaakt hebt en je hebt hulp nodig. De wethouder van deze zwembaden is nl dezelfde wethouder als van de gebouwtjes die er als nood elders in de wijk staan. Hij kent mij goed en wij kunnen het goed vinden, althans dat vind ik.
Wil je zijn emailadres?