woensdag 4 oktober 2006

Over bezoekers

Binnen een uur nadat ik hier het bericht plaats over de open dag op 4 november van 10.00 tot 14.00 staat er al een reactie op racebaaninfo.nl. Klasse, JeeWee! Vanzelfsprekend ben jij ook welkom om te komen kijken, als 'smoes' draag ik alvast even aan dat op een (stevige) steenworp afstand zich een Gamma - en een Praxis bouwmarkt bevinden, waar je wat geluidsisolatie materialen kunt kopen om bijvoorbeeld de babykamer mee af te werken..... (Ja, het is hachelijk). Op racebaaninfo staat:
Racen in Wormer: MTRC Wormer (de club die voorheen in Zaandam was gevestigd) houdt een open dag. Het clubhuis is open op 4 november 2006, van 10.00 tot 14.00. Volgens Frank103 is het openhuis 'natuurlijk om de baan te laten zien aan iedereen die dat wil, maar ook om nieuwe leden te werven'. Meer informatie: Mtrczaandam.nl.
Waarschuwing: bezoek aan de weblog van Frank103 is geheel voor eigen risico. De redactie van RacebaanInfo.nl staat niet in voor de gevolgen die u en uw gezinsleden kunnen ondervinden. Over het algemeen wordt het bekijken van de site als hachelijk ervaren.
Om de bezoekers te helpen plaats ik hier een paar foto's van de rijroute en van het clubgebouw. Rijroute: Einde A8 (Coentunnelweg, rechtsaf richting Alkmaar, Marken Binnen. Bij eerste kruispunt (links Krommenie, rechts Wormerveer) met stoplichten rechtdoor, tweede stoplichten rechtsaf (Molletjesveer), deze weg rechtdoor tot minirotonde, deze één kwart nemen. Meteen eerste weg rechts, na ongeveer 50 meter, zie foto. Dit is een smalle weg met aan de rechterhand wat woonwagens. Na ongeveer 150 meter is aan de rechterhand het clubgebouw van de Wormer Vendeliers. Bij vertrek: deze weg vervolgen door woonwijk tot na ongeveer 500 meter je bij de vaart komt, rechtsaf, onder viaduct door, meteen weer rechtsaf, naar de doorgaande weg. Op de doorgaande weg rechtsaf. Rechtdoor tot het grote kruispunt. Nu staan er weer verkeersborden.Posted by Picasa

Geen opmerkingen: