zondag 1 oktober 2006

Wie-is-ut Deel 5


Frank103 is de hort op. We lopen dan het merendeel van de dag in pyama en eten vanavond soep en poffertjes. En we mogen dan allemaal even achter de pc. Wesley is vanmorgen geweest, Lisanne gaat vanavond en ik mag nu dus even. Om de lezeressen van dit hachelijke weblog een plezier te doen ben ik dus meteen gaan googlen en heb kandidaat 5 gevonden. Helaas komt kandidaat 5 zonder attributen (de attributen die hij op internet had waren te onthullend) maar mocht deze kandidaat té mysterieus blijken heb ik zat aanwijzingen voor jullie. Veel plezier met kandidaat 5!

7 opmerkingen:

Madelon zei

Over dat behangen, tja, ik weet niet of de kandidaat kan behangen. Hij kan wel een behanger betalen...! Alvast een hint voor jou: ook al denk je misschien dat het om een bodybuilder gaat kan ik je verklappen dat het een acteur is! Heb je daar wat aan?

Anoniem zei

volgens mij is het de gouverneur van Californie: Arnold S.

John zei

Volgens mij is het Jean-Claude van Damme.
Kan Frank niet een zelfde soort quiz starten voor de mannelijke bezoekers? Als ze net zo veel kleren aan hebben als de foto's die Madelon post wordt het vast een succes. ;)

Anoniem zei

Ik denk ook dat het Arnold is. Volgens mij heeft Madelon1 nog nooit van JeanKloot van Damme gehoord!

F103

Madelon zei

Helaas heren, geen gouverneur en geen Belg. De suggestie van John vind ik een goeie! Kom maar op met die foto's, kan ik eindelijk ook eens mee doen met een prijsvraag! En nee, ik zal heus niet stiekem in de geschiedenis van Internet Explorer kijken om te zien waar F103 zijn kandidaten vandaan haalt! Of geef ik nu een tip aan F103 weg? Maar even de instellingen in IE aanpassen zodat deze geen geschiedenis bijhoudt...!

Madelon zei

Oké, een paar hints: hij is ooit 3e geworden in de Mr Universe verkiezing, en ook uitgeroepen tot "Sexiest Man Alive". Spreekt dat de dames een beetje aan?

Madelon zei

Inderdaad, het is Sean Connery! Gefeliciteerd Mar10e! Ik zal vanavond de originele foto plaatsen (en nee, niet van die Zweedse site!).