zaterdag 25 november 2006

Kan't erger? JA DAT KAN!!

Buuv An heeft vanmorgen het vorig bericht over haar verjaardag gelezen. En dat viel mee, vond ze. Nog wel! Want dit is deel 2!! En dat leest ze als ze straks thuis komt. En dan staat het huis vol volk, want het feest is niet vanavond, maar vanmiddag!! Ja, echt een gevalletje SURPRISEPARTY. In dit kader is het natuurlijk ook heel correct om hier nog meer aanstootgevende foto's te plaatsen. Zoals iedereen op het internet te zien wil zijn, zeg maar.
Gemakshalve vermeld ik hier ook nog even dat An fan is van George Baker, rijdt in een Opel en zingt in een koor. Omdat niemand ooit deze tekst hier leest kan ik hier ook gerust mijn pincode plaatsen. Dat is 9413. En dat is voor de verandering NIET hachelijk.

Foto's: 1: Annie Slinger: zing een liedje voor mijn, 2: met de vingers in het stopcontact, 3: conducteur, mag de deur open??, 4: lokale GB fanclub ontsnapt uit een gesloten inrichting?, 5 An met George Okselfris (Kliko: ik zou me doodschamen, oksels scheren....!! Straks ga je ook nog vertellen dat je CD's hebt van George Okselfris... Hachelijk!)

4 opmerkingen:

Kliko Green zei

Scheren is heerlijk... ik ben zo glad als een aal. (heb het dus niet alleen over mijn karakter!)

Wordt George nog niet gek van Buuv. Die moet maar iedere keer op de foto met d'r.
Hackelijk. O nee... hachelijk.

Angelique1966 zei

sjors is blij met zo'n fan als ik: erger nog, volgens de fam. A (Knarf103-ers) is George MIJN grootste fan, ik kreeg er zelfs een muismat van..

Madelon zei

Natuurlijk is GB Annie's grootste fan! Hij is een man die zijn echte fans waardeert. Hij kent ze ook allemaal bij naam (alle drie)!

Kliko Green zei

lol