donderdag 21 december 2006

Over verjaardagen en kandidaten


Vandaag is een feestdag. We vieren dat kandidaat nr 12 geraden is en dat we nu de onbewerkte foto kunnen bewonderen. En we vieren de verjaardag van Marco Borsato. Ja, hij viert vandaag zijn 40ste verjaardag. Met wat vrienden. En 50 wildvreemden. Etentje in een kerk in Amsterdam. Iemand (ik noem geen namen) heeft al de hele week geprobeerd kaartjes voor dit verjaardagsfeestje te bemachtigen, maar dat is dus niet gelukt. Wel flauw, want Marco is wél op mijn verjaardag geweest, en nou mag ik niet op de zijne komen...
Plan B dan maar. Vandaag is er nog iemand jarig. Ja, ons aller Frank103 is vandaag precies 41 jaar geleden geboren. Hij pakt het iets minder spectaculair aan dan Marco maar hij is wel flink verwend vanmorgen. Hij zal jullie ongetwijfeld later vertellen wat hij allemaal gehad heeft, en ik moet zeggen dat ik dit jaar toch ook redelijk blij ben met zijn kadootjes. Nou ja, met een paar van zijn kadootjes. Helemaal eerlijk dan: ik ben héél blij met 2 van zijn kadootjes! En daar kan Lisanne zich volmondig bij aansluiten!
Kleine hint dan? Denk even terug aan de eerste kandidaat, maar dan beter/leuker!
Voor de dames: als Frank ze niet plaatst dan zal ik de foto's van de 2 kadoos in kwestie later plaatsen!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd Frank. Ik laast de drankrekening op de club vanavond wel op jouw naam zetten. Alvast bedankt. ;)

Kliko Green zei

Nou... gefeliciflapstaart!
41... man... dan ben ik echt nog jong...

Angelique1966 zei

ga je je verjaardag nog vieren Knarf?
Van harte hoor, de kaart ligt op je mat als het goed is.

Anoniem zei

Hallo Frank,
van harte gefeliciteerd ... nog maar 41? Snotneus...

Mike Hammer zei

103 verscheen vanavond keurig op de clubavond en trakteerde zijn racemakkers op een versnapering. (is het gratis doet dan maar een chocomelk). Voor de komst van 103 was er een delegatie die donderdagavond naar de verjaardagsplek in het pitoreske Assendelft af wou reizen, maar net voordat de autoindeling bekend was kwam de jarige binnen en werd de afspraak naar aanstaande zaterdag verzet. Dus 103 flink wat chocomelk inslaan want chocoboy komt tenslotte ook mee het is gratis, tot er voor een kado gelapt moest worden, toen waren er andere binnenhuiselijke activiteiten die de hoogste prioriteit hadden, maar de rest gaat in ieder geval zaterdagavond wel het seandelftse nachtleven in.
Hoe je het ook went of keert het blijft hagelslag van ......

Madelon zei

Leuk!

Vergeten de racemakkers niet iets mee voor de gastvrouw?

Anoniem zei

Is die ook jarig dan? ;-)