zondag 17 december 2006

Wie-is-ut Deel 12


Kandidaat nummer 11 maakte niet zo'n indruk als kandidaat nummer 10. Kandidaat 11 was dus een medewerker van de FIOD die under cover als seizoensarbeider op zoek ging naar zwartwerkers (ook die met een witte baard).
Ja, ik snap dat de bezoek(st)ers daar weinig aandacht voor hebben. Het leek toen een leuk idee, gezien de tijd van het jaar. Maar er staan hier wel vaker berichten die niet te veel (positieve) aandacht krijgen dus ik neem het niet persoonlijk op.
Kandidaat 12 dan: hij heeft duidelijk mijn persoonlijke voorkeur boven kandidaat 11. Alhoewel hij wat mij betreft een pietsie teveel borsthaar (in de meest ruime zin van het woord) bezit. Het is op deze foto niet goed te zien maar volgens mij heeft hij zijn rechterarm gewoon langs zijn lichaam zodat het vermoeden rijst dat hij zijn oksels niet scheert. Of misschien alleen de linker?

9 opmerkingen:

FRANK103 zei

Madelon1 zegt NEE en NEE

Ik gok weer op Arnold Z.


Of ben ik het zelf?

Madelon zei

Helaas, het is niet Frank103. Als hij het wel zou zijn had hij het één en ander uit te leggen (wij hebben geen boot!).
Arnie is het trouwens ook niet.

Kliko Green zei

Gulio inglesiasses.
Of eros rammmmmmmaasottie
of van dat soort volk dat met een open blouse en op bloten voeten de wereld probeert te veroveren.

FRANK103 zei

Wel zo'n boot?

Angelique1966 zei

Pierce Brosnan!!

Madelon zei

Getverderrie! Waar haal je toch elke keer die informatie zo snel vandaan?!
Frank, wat weet buuf Annie over jou waardoor jij haar altijd de juiste informatie doorgeeft (moet geven)?

Angelique1966 zei

dames, ik snap dat het balen is, maar ik ga er meestal gewoon eens even lekker voor zitten en ga nadenken. Gewoon gissen, wie vindt madelon leuk, waar houdt ze van, welke films ziet ze graag...nou zo dus en ineens komen er dan namen van mensenin me op en ga ik kijken of ik een plaatje kan vinden of dat lijf erop lijkt en zoek dan verder. Gewoon dus op eigen kracht.....en een portie geluk geloof ik.

Angelique1966 zei

het is zo een leuk spelletje!!!!

Angelique1966 zei

ik heb EIGENLIJK die tijd ook niet, maar ik wil het zo graag weten, dus ga ik zoeken en ben ik ook zo 20 minuten verder.