zaterdag 27 januari 2007

Over cursussen

Met enige regelmaat moet ik voor mijn werk op cursus. Permanente educatie noemt men dat. Ik val jullie gemakshalve maar niet lastig met met 10-1-d, 13b, 13ba, 15d en meer. Hoogtepunt is natuurlijk altijd de lunchpauze, snel een broodje (en satéstokje) naar binnen werken en dan buiten een wandeling maken door het park. Waar men ook decoratief een kasteeltje geplaatst heeft (normaal op een spoorbaan, maar wie durft er eentje te plaatsen op een racebaan?).Oké, misschien was het kasteel er wel eerder dan de leslokatie. Of deed de kasteelheer ook aan permanente educatie? Voordat bij een aantal bezoekers (zoals bij MC HAmmer, Mike voor zijn vrienden) hier de stress in de kneiter slaat, zoals eerder deze week bij het DOOR MADELON! geplaatste onderwerp numerologie, brei ik hier nu een eind aan dit boeiende stukje. Mocht de weblogbezoeker per ongeluk weten welk kasteel dit is, dan volgt hier uiteraard een eervolle vermelding, en heb ik een goed excuus om nog een aantal foto's te plaatsen. Van bedenkelijke kwaliteit, maar dat zal duidelijk zijn!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

'snel een broodje (en satéstokje) naar binnen werken' Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet vies ben van de saté maar om nou ook het stokje naar binnen te werken gaat me wat te ver. Ik durf zelfs zover te gaan dat ik dit 'hachelijk' zou willen noemen

FRANK103 zei

Je weet het toch Willem: het satévlees en de satésaus zijn er voor de kleur en dan het stokje voor de smaak!

Anoniem zei

Jij en ik weten dat maar dat hoeft de hele wereld toch niet te weten ?

John zei

En dat vertellen jullie nu ik een paar bakjes stokloze saté heb gekocht. Mis ik weer het lekkerste. Bedankt hoor. :(

Anoniem zei

ik heb dat kasteel nooit bezocht, en ken het ook niet.
Hij mag er zijn, dat zeker.

ik zie wat het is, dus de kwaliteit is goedgekeurd.

Renesmurf zei

En je hebt geen rss, dat mis ik toch.

FRANK103 zei

Wat is rss? Een verwijzing naar jouw weblog? Of een variant (besmettelijk) op rsi? Madelon roept iets over een zoekfunctie?

Het kasteeltje is niet open voor bezoekers, het is uitsluitend een 'universiteit'. Als je er niet moet zijn voor een opleiding houden de gorilla's (in hun kringen: gastheren) je bij de ingang tegen.

Labradoedel zei

Sfeervolle foto's. Die bomen lijken ook wel wat op saté-stokjes, apart.

Anoniem zei

nijenrode natuurlijk

FRANK103 zei

Goed, maar dat kan ook niet missen, want het kasteeltje is hier al minstens 5 keer voorbij gekomen!