zondag 28 januari 2007

Twentetrack, deel 2: facaobaan

Naast een Scalextric circuit heeft Henk ook een cacaobaan. Heerlijk die geur, stof en ehhh



nog meer stof. Eigenlijk lag overal op zolder wel wat cacaostof . Zei iemand hachelijk? Maar: een cacaobaan is leuk! Om niet te zeggen fantastisch! Geheel geen probleem dus, dat stof (Henk is maar 2 uur wezen stoffen en stofzuigen na ons vertrek). Maar ik vond het wel de moeite waard (die van Henk dus). En niet alleen ik heb voor de nodige fijnstof gezorgd, natuurlijk deed Wesley (aka de vandaal) ook zijn best. En MJ, John en Robbert! Het resultaat is een aantal matige foto's, omdat de lichtomstandigheden daarom vroegen. En had ik jullie al verteld dat de tuin van Henk bijna grenst aan een spoorlijn? Niet alleen Wesley wil een weekje logeren bij Henk........

6 opmerkingen:

HenkG zei

Nu ik dit lees heb ik inmiddels een paar glazen wijn achter de kiezen - om deze dag nog even te vieren, dus de echte spitsvondige antwoorden komen er even niet uit. Het was, zoals we in Twente en de reste van nedersaksisch Nederland zeggen: Mooi man!

Ik kan alleen maar hopen dat ons (ja, ons: Frank103, John uut Z, MJ, Muis, en ondergetekende) initiatief andere slotracers in dit landje ook aanzet tot dit soort contacten. Wordt die slotracehobby misschien nog wel groot van!

FRANK103 zei

Die Henk, met een paar glazen wijn achter de kiezen zouden de spitsvondige opmerkingen er juist zo uit moeten komen! Maar: het is hartstikke leuk om met andere lieden met een gezamelijke hobby een middagje te racen/kletsen!
Dit verdient een vervolg!

Madelon zei

@Frank: zou je niet eerst moeten wachten of Henk ook vindt dat er een vervolg zou moeten komen voor je jezelf uitnodigt?

FRANK103 zei

Nee!

Gerard van Dongen zei

ik ben er helemaal still van!

HenkG zei

@ Frank: ik had eigenlijk geen paar (als in 2) glazen op, maar driekwart fles. Die Spiegelau glazen zijn ook zo groot, weet je...

@ Madelon: dit bezoek was ook een auto-invitatie, dus ik kijk nergens van op. Ik vermoed dat jouw advies Frank ook weinig kan boeien, maar hij is uiteraard welkom. Eerst gaat de divisie tukkers maar eens een tegenbezoek plegen dacht ik zo.

@ Gastheer G: ik hoop dat ik het goed begrijp - is still bewust met dubbel el geschreven? Zo ja, dan moeten we kennelijk nog een hoop leren...