dinsdag 20 maart 2007

BUIGMDF

Op een willekeurig weblog wat ik wel eens bezoek gaat het over buig-MDF. Te koop in een plaat van 1,22 bij 2,44 zegt Ronald Muis dan nog. Normaal zou ik zeggen: wat heeft die Ronald nu weer naar binnen gewerkt (via de neusgaten danwel in de vorm van alcoholische versnaperingen). Maar ik ken Ronald een beetje (edit nav comments: Ronald Muis ken ik HELEMAAL niet! Nooit van gehoord! En hij heet ook vast niet Ronald. Maar Mickey???!) en hij gebruikt geen geestverruimende middelen. Dus ben ik gisteren bij de Gamma (ik moest daar toevallig zijn) op onderzoek uit geweest. En het bestaat echt, precies zoals Ronald in zijn bericht heeft gezet! Buig MDF. Je moet er maar op komen. Hachelijk!

4 opmerkingen:

FRANK103 zei

Kennen op de schaal van 1 tot 10 is misschien een 1, maar de opmerking dat ik je herken in een rijtje van 10 personen vind ik ook erg optimistisch. Is dat met of zonder bril? En je onderschat natuurlijk mijn sterk ontwikkelde mensenkennis! Overschat, ik? Onderontwikkeld? Ehhh, wat was de vraag ook al weer?
Ik ben toch blij dat je de foto op zijn waarde weet te schatten!
Buig MDF!

Anoniem zei

zo kan je nog eens wat leren van andermans logs.
Zo leer ik vrijwel dagelijks dingen, maar ik geloof dan ook alles wat ik lees.
Bijna dan.

Firefighter zei

Heey mooi gevonden Frank. Mag ik je er op wijzen dat je site best informatief begint te worden na die spoorbaan verhalen en de buig mdf?

Anoniem zei

Als je de breedte in de lengte legt heb je wel lekker veel slots!