maandag 2 april 2007

Meer treinen 2

Naast Erik, Richard en GastheerG is ook Mart (vader van firefighter) hier incidenteel bezoeker vanwege de boeiende (NOT) treinenitems. Zoals gezegd lag de spoortafel uit elkaar. Lag, want hij is inmiddels weer klaar. Klaar voor een nieuwe spoorbaan. Maar Remco Racebaanolifant en John uut B (niet te verwarren met John uut Z) komen vrijdagavond racen. Zodat eenmalig de treinentafel dienst doet als racebaantafel. Ja, dat IS hachelijk! Hier dus foto's van de bouwmiddag met neef Richard, die spontaan een vrije middag heeft genomen om mijn spoortafel op te helpen bouwen. Zodat de tafel nu overal haaks is en waterpas. Geen spontaan rollende wagonnetjes meer. Geen klemmende kastdeurtjes. En een foto van een achterwerk met de Panasonic van neef Richard. Deze week volgen een aantal mooi-weer-foto's (het is namelijk buiten mooi weer!), natuurlijk met kindertjes etc. Foto's: tafel in aanbouw, tafel is sterk genoeg (100 kg!!) en het maken van twijfelachtige foto's zit in de familie....

2 opmerkingen:

John zei

Ik zie het al voor met wat er vrijdag gaat gebeuren. "Goh, toch wel handig zo'n racebaantafel." Je gasten praten even op je in en voordat je het weet heb je aandelen in Benco. ;-)

Firefighter zei

Mooie solide tafel heb je gemaakt hoor frank. En die twijfelachtige foto's went een eventuele regelmatige bezoeker op den duur wel aan denk ik.