vrijdag 15 juni 2007

De boot

Vandaag ben ik met klas 7 naar het Anne Frank huis geweest waar geen foto's gemaakt mochten worden. Dus heb ik er minder dan mogelijk was geweest gemaakt. Heen en terug met de trein, ijs, Monument op de Dam, ja, het was een dolle boel.
Vanavond ga ik NIET naar Kampen, waar Speedtrack open huis houdt:

Hallo Frank-103

Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Speedtrack verwacht op Vrijdag 15 juni de baan open te kunnen stellen voor het publiek.
Ik (Dikke Leo) zal vanaf Groningen vertrekken om dit feit te vieren, Willem S (Emeraldracingtrack) zal vanuit Drachten mij vergezellen en tevens hebben wij nog een aantal (ex) leden van De Bunker uit Drachten gevraagd om mee te gaan.
Misschien ook iets voor jou/ jullie om Speedtrack te vereren met een bezoek als de nieuwe baan gereed is voor gebruik??

Dan tot 15 juni bij Speedtarck aan de Ambachtstraat 14 te Kampen.

Leo
Het was de afgelopen weken en wordt de komende weken nogal druk en ik wil het nu eventjes een aantal dagen wat rustiger aan doen.

8 opmerkingen:

Firefighter zei

Mooie foto's Frank. Hebben jullie daar maar 1 ijstijd meegemaakt joh? :D Was zelf van plan naar Speedtrack te gaan, maar ben net uitgenodigd voor een examenfeestje, dus andere keer beter

Anoniem zei

Geen fotos? Ik zou geld terug vragen... zijn ze bang dat er anders niemand meer komt kijken?

Gerard van Dongen zei

Word ik altijd zo moe van als je ergens geen foto´s van mag maken. Dat je niet mag flitsen bergijp ik.
Maar geen foto´s is vaak niet meer dan een gore vorm van extra inkomsten.
En of zoiets in de geest is van..................?

HenkG zei

@ Frank en Firefighter. Toch wel iets gemist hoor.
MJ en ik zijn gisteravond wel geweest en hebben de heren uit Groningen en Friesland op prettige wijze mogen ontmoeten.
De nieuwe baan van Speedtrack is er mooi geworden en er is bijzonder goed nagedacht over allerlei aspecten - lekker vaag, maar op verzoek van de voorzitter van de club nog even geen details.
MJ en ik hebben - na de opening voor de clubleden zelf - allebei al mogen rijden. Superrrrrrrrr

FRANK103 zei

@Brillie en Gerard: niet mogen fotograferen en niet mogen telefoneren heeft waarschijnlijk te maken met de omzet van de souveniersshop maar ook met dat veel mensen niet in staat zijn hun flitser uit te zetten. En om gezeur achteraf te voorkomen: dan maar helemaal niet flitsen. Er was alleen daadwerkelijk toezicht in de kamer waar het originele dagboek ligt.

@Henk en Firefighter: het is vooraf altijd een inschatting hoe leuk iets is, maar afgelopen 2 weken heeft mijn nachtrust zwaar te wensen over gelaten en daardoor ook mijn humeur. Nu was ik woensdag gebotst tegen een tegenstander met voetballen en slik ik iedere avond paracetamol tegen de pijn. Vind ik reden genoeg om maar een weekje alleen de noodzakelijke afspraken af te lopen. Zoals dit weekend 3 keer naar het Zaantheater.

FRANK103 zei

helemaal niet fotograferen bedoel ik dus. En telefoneren (met camera) is ook verboden. Overigens kostte een mooi plaatjesboek maar 11,50 euro's.

Kliko Green zei

Stomme naam eigenlijk Anne Frank. Was het nou een gozer of een griet. Of was ze/hij/het toch sjigovreen.

Anoniem zei

ik mis de klodder appelmoes op het ijsje