donderdag 26 juli 2007

Tizzun?

De vraag is deze week: Tizzun? Antwoorden van Marco en Jacqueline (willen hier beide niet genoemd worden) reken ik fout! Marco beweerde zelf zijn eigen auto niet in deze foto's te herkennen, en dat klopt, want dit is een andere auto (een leenauto). Ik verwacht niet dat deze auto veel problemen oplevert, maar we gaan het zien!!

19 opmerkingen:

Anoniem zei

Tizzun, het komt uit het Nederlands. Tiz zum, dat is door snelspraak zo gekomen. Het is: Het is hem, tis hem, tis um, tizzum. Maar niet die van Brillie. Die heeft een Porsche.

Steffer zei

Volgens mij is dit een soort van Trabant Variant voor de West-Europeaan....

Anoniem zei

BMW Alpina Touring?

Anoniem zei

Tizzun is kwoeterwaals / spreektaal: het is een...?

Jullie moeten dus raden. En BMW is fout. Er moet heel wat gebeuren wil ik hier een foto van een BMW plaatsen. Maar een Porsche, nee hoor, geen problemen mee!

Finger2 zei

Volkswagen?

Anoniem zei

Heb ik ook geen problemen mee.

PorscheHarry zei

Golf variant die iedereen zou willen lenen? Velgens zijn naar mijn mening alu's van VW en de koplamp van Golf.

Kliko Green zei

tis een auto!!

Anoniem zei

Nee, het is snelspraak. Dat leg ik je net uit. En nu niet tegen spreken... het is trouwens een snoek. Dat ziet toch iedereen gelijk...

Steffer zei

Glf Vrnt

John zei

Kan ik een klinker kopen? ;)

Anoniem zei

BMW, waarom geen mooie BMW plaatsen. Dat zijn toch de mooiste auto's of ... wil je beweren van niet en op de bank slapen (of schuur)

Anoniem zei

Al heeft steffer verzuimd de cylinderinhoud te vermelden en dat het hier overduidelijk om een diesel gaat, keur ik zijn antwoord toch goed, het is de 'nieuwe' Golf Variant!

Finger2 zei

Frank103, Je had niet specifiek om een type aanduiding gevraagd. Dus bij deze een PROTEST! Neen ik wil niet met de eer strijken maar recht doen.

FRANK103 zei

Als bezoeker hier heb je GEEN rechten. Daarnaast heeft Porscheharry ook al geroepen dat het een Golf variant is, maar ik durf direct te zeggen dat ik mijn eigen berichten en een deel van de reacties ook niet of nauwelijks lees. Wat wilde ik zeggen?


Ehhh






Protest toegewezen!

Brillie heeft gewonnen, want die heeft direct gezien dat het om een product van de VAGSS groep ging!

Finger2 zei

Ik zei niets. Jammer.

FRANK103 zei

Oké, omdat jij het bent, en verder toch hier niemand iets leest: jij hebt gewonnen! Zal er nog een uitgebreid bericht aan wijden, aan protesten etc.

Gefeliciteerd!

Zal appeltaart meenemen als die houten baan klaar is en er fatsoenlijk op geracet kan worden.

Angelique1966 zei

een Ford Focus van een ouder soort?

Anoniem zei

55913.....3345