dinsdag 21 augustus 2007

Tizzun deel 3

Als je aan een meertje in Italië bivakkeert, dan moet je natuurlijk foto's maken van zo'n meer.
(In Zwitserland en Oostenrijk, aan de overzijde van het meer, is het noodweer, de Rijn is overstroomd, verkeer via Basel is lastig).
Ga je naar een stadje, dan moet je natuurlijk foto's maken van de lokale burcht. Of zelfs 2 foto's, want het is een mooie burcht.
En na die verplichte foto's ga je natuurlijk even de parkeerplaats langs op zoek naar stoere bakken. Deze dus. Alleen de vraag is: tizzun?

De vorige tizzun was een Renault 6, en geen Zastava. Een stand bijhouden is hachelijk, want iedereen die een anti-BMW of positieve opmerking maakt over treinen komt eenvoudig aan punten! En dat is penibel? (Stand: Finger2 en Porscheharry hebben beide 1 punt)

10 opmerkingen:

Anoniem zei

buick?

Anoniem zei

Het lijkt een beetje op mijn landhuis, maar dan net even anders...

Anoniem zei

De tweede foto is wel oke, alleen jammer van die mensen en de schaduw, maar ja, dat heb je met moment opnames.

Anoniem zei

Inkoppertje.....

Het is geen asociale belachelijke BMW (+1 punt).
Jammergenoeg geen schtterende voor-oorlogse stoomloc (+1 punt) en het zijn ook niet de orginele velgen die er onder liggen... (+0.5 punt).

Wat het wel is wordt moeilijk hoor voor een motorrijder..... Plymouth?

Maakt ook niet uit ook... alles valt onder de verzamelnaam: KOEKBLIK.

Anoniem zei

Die Ronald, pogingkje om de ranglijst aan te voeren? Alleen reken ik koekblik fout, er was geen koek aan boord van dit blik.

@Renésmurf: helemaal met je eens, komt door het tijdstip van het maken van de foto en de overdadige hoeveelheid zon!

Steffer zei

Suiker met muisjes: wel een mooie koekblik (tja ook motorrijders kunnen van koekblikken houden....)

PorscheHarry zei

Lijkt me een Pontiac in Mexicaanse stijl, dus een paint-job en aanpassingen aan het onderstel om op en neer te deinzen, voor zover die rare Amerikanen dat al niet doen...

Finger2 zei

Ik weet niet wat het is maar het is absoluut een "Bouwe"-bak!

Anoniem zei

@ steffer...... oja? Ik hou inderdaad wel van auto's maar eigenlijk alleen als ze heel snel verkleinen in mijn achteruit kijk spiegeltjes bij het op groen springen van het verkeerslicht!!!!

Steffer zei

#gesuikerd muisje: yep, da's leuk en er zijn nog meer pro's voor de motor, maar een kind van 3 jaar achterop gaat niet, laat staan 2 en met een zijspan in de file staan.........nee, dan een koekblik met airco en kinderzoethouders....maar eerst effe een weekje op motorvakantie...zonder kids en vrouw.....!!! Whoaaaaaaa