maandag 20 augustus 2007

Over gezinsuitbreiding

Madelon (wil hier niet genoemd worden) heeft ooit tegen Lisanne (wil hier ook niet genoemd worden) geroepen dat ze met haar 8e verjaardag een huisdier uit mocht zoeken. Dat werden dus 2 cavia's. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe blij ik was dat ik ze na ongeveer 1 jaar mocht afvoeren (leve marktplaats). Binnenkort wordt Wesley (wil hier ook niet genoemd worden) 8 jaar. En hij wil een kat. Ik ga jullie niet vertellen hoeveel pogingen ik heb gedaan om de kat te vervangen in een thomas (ik bedoel nu niet een kat, maar een stoomlokomotiefje), maar het is mislukt. Vorige week zijn we meerdere dagen internet wezen afstruinen voor een kat, en het is dit exemplaar geworden. Een witte. Althans, het gaat dit witte exemplaar worden, want hij is nu 5 weken en mag pas na 9 weken bij de moeder vandaan. Om dit weblog niet te veel te laten lijken op dat van Basje, het weblog van de kat van GastheerG, gaan we waarschijnlijk een afzonderlijk weblog aanmaken. De naam is nog geheim en aan verandering onderhevig, maar de kans op Tom Poes is klein. En dat is dan weer hachelijk!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind daisy wel een mooie naam!
Dat past wel bij zo`n mooi dier.

Anoniem zei

Gelijk afmaken. Die schijt beesten... daar lopen er al genoeg van rond.

FRANK103 zei

Daisy is leuk, maar dit is een katertje en dan is Daisy een beetje dolletjes. Andere tips voor namen zijn welkom!

En Brillie: als er ergens genoeg van rondlopen dan zijn het mensen. Suggesties wie we het eerst moeten afmaken? Kattenhaters? Brildragers?

Anoniem zei

en wat te denken van honden! Lopen er ook heel veel van rond. Eigenlijk loopt er van Alles en Iedereen te veel rond. Maar ja, met wie beginnen we nu als eerste? ik ken iemand van iets meer dan 60 jaar geleden die heel goed wist met wie hij begon en heeft het ook uitgevoerd. Laatst was ik bij een van zijn entlösungsprojecten: ik kreeg er een knoop van in mijn maag en ben er sindsdien zeker van overtuigd dat er van niets zomaar te veel aanwezig is.

Een ietwat heel serieuze reactie en volgens Knarf is dat niet de bedoeling. Ik laat het hier dan ook bij maar wilde het wel even gezegd hebben.

Anoniem zei

Oh ja, volgens Nu.nl staat Simba op 1 van de kattentoptien.

Anoniem zei

Nou, Aimee is ook een optie (uit Sneeuwwitje), Witje, Suiker, Zoetje, Kazan, Brutus en veel meer!

Anoniem zei

Wodan? Tijger? Maar waarom niet gewoon Sylvester, zoals oorspronkelijk gebruikt als tijdelijke-naam-voor-de-te-bezoeken-en-uit-te-zoeken-katers/poesjes?

Felix?

Anoniem zei

Neef Erik zou zeggen............... Beppie!!! :-D
Of in t mannelijke geval, Boppie!

Misschien euh, McCloud (wolk - wit..),(anten)B(r)inkie, Branco, Bianco, Sinatra (Blue eyes), Gelato, Nanouk (Eskimo's voor ijsbeer) Terminator (denk aan je gordijnen, stoelpoten, kasten, etc etc)

Het moet wel een stoere naam zijn hoor!! tis toch een jongetjeskat!

Veel succes hoor, misschien horen we na Wesleys verjaardag wel wat t wordt.....

groetjes, Martine

Anoniem zei

Wat dacht je van Kat103 :)

Groetjes,

Neef103

Anoniem zei

Brinkie is inderdaad heel geestig