zondag 16 september 2007

Open dag Zaanstraat

Ik geloof niet dat iets op dit weblog jullie boeit. Het verbaast me daarom toch iedere keer weer te zien dat hier dagelijks zo'n 30 bezoekers zijn. Of boeit het jullie wel? De regelmatige bezoeker zal kunnen bevestigen dat ik iedere (politieke) mening vermijd. Daarvoor moeten jullie echt naar Brillie, die hier alleen tegen betaling genoemd wil worden. Ook Renésmurf heeft overal een mening over. Ik niet. Alhoewel, ik heb een mening over treinen. Maar erg positief zijn over het spoorvervoer in Nederland, nee, dat ben ik niet. Behoefte aan een Betuwelijn was er in de jaren 80. Hij is pas klaar in 2007. Ja, dan is ergens iets fout gegaan. De ijzeren rijn tussen Antwerpen en Keulen wordt ook in verband met een natuurgebied bij Venlo tegen gehouden. Die lijn komt er heus, maar als hij niet meer nodig is. De regelmatige computerstoringen bij Prorail zijn natuurlijk ook te triest voor woorden. Misschien zou het klantvriendelijk zijn om in de media aan te geven wanneer men weer een softwareupdate gaat doen, zodat de reizigers tevreden met de eigen automobiel kunnen reizen. Ik heb dus wel een mening. Waarom begin ik daar vandaag over? Gisteren, zaterdag was een open dag bij lijnwerkplaats Zaanstraat, in verband met het 75 jarig bestaan. Geweldige collectie oud en nieuw NS materiaal was te bezichtigen, alle Nedtrain medewerkers stonden op hun vrije zaterdag treinenliefhebbers te woord. Het was een zeer geslaagd bezoek, vond ik!Voor jullie plaats ik hier wat artistieke foto's, de registraties van treinen plaats ik op verzoek. Dus ik merk vanzelf of jullie dit boeit. Voor de liefhebbers van 'prijsvragen', ik heb dit weekend minstens 5 wattizzut's op de foto gezet. Jullie kunnen de borst nat maken! Inclusief een motorfiets voor Ronald Motormuis!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn mening is geheel gratis.
En wat wel of niet boeit boeit niet zo, als het jou maar boeit!

Anoniem zei

Als het je niet in bedwang kan houden, boeit het ook niet zo best...


... klink best slim van mezelf gezien het tijdstip!

Firefighter zei

Tizzun 1100. Zo eentje met een grijs/gele zijkant. Alleen jammer dat deze zo makkelijk is door dat nummer op de neus :P

Anoniem zei

Dat bekertje... ai ai ai.

JeeWee zei

Ik zou het waarderen als ik niet wordt meegeteld bij het aantal bezoeker van deze weblog!

PorscheHarry zei

Gaan we nu plotseling treinen raden? Als die groen is, is het een boemel of hondekop en als die geel is sowieso van de NS.

FRANK103 zei

@René: boeiend hoor!

@Ronald: jij gaat in de ban als je zoveel diepgang meegeeft aan je reacties. Maar, eehhhhh, kan je het uitleggen, k begrijp het niet.

@BRillie: het ging natuurlijk om het broodje warme beenham met saus. Je moet wel een beeetje opletten hoor!

@JeeWee: gaat je geld kosten!

@Porscheharry: je hebt er duidelijk geen verstand van. Ga jij maar met Brillie een boom opzetten over Porsches!

HenkG zei

De foto's worden steeds boeiender... dat is het! Bewijst dat de bezoekers geen lezers maar plaatjeskijkers zijn.

HenkG zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.