donderdag 15 november 2007

Over de bestrijder van de zware criminaliteit!

's Ochtends roept zijn moeder hem, de plicht roept. Snel onder de douche en kleren aan. Gelukkig heeft moeder het ontbijt klaargezet. Dan rijdt hij in zijn auto naar zijn werk in Driebergen. Eerzaam werk. Belangrijk werk. Crimefighter! Holleeder en consorten, be affraid!
In opdracht van de minister van justitie de zwaarste criminelen die je in Nederland hebt aanpakken. Met een onopvallende auto op pad, links en rechts speurend naar boeven. Ergens, ik verklap natuurlijk niet waar, parkeert hij dan de auto. Dan is het wachten voor zich de eerste topcrimineel aandient. De fotocamera flitst! Na 2 uur stevig het gas intrappen om weer snel via kantoor naar huis te gaan, want het avondeten wacht. Trots op zijn werk! En de criminelen zijn bang voor hem!Je begrijpt het al, ik ben gepakt, ik had een bon voor te hard rijden. 104 op een 8-baansweg. (Feitelijk 108 -/- 4 km snelheidscorrectie) En wat kost dat? 14 euro. Ik wil voor die 14 euro wel een foto van mijn auto. Ik houd jullie op de hoogte. NB de KLPD heeft vacatures!

5 opmerkingen:

Steffer zei

Op die foto staan je achterlichten...krijg je het toch nog voor elkaar ze aan iemand te laten zien..hehehehe

Anoniem zei

Foto opvragen... Dat is het beste. Heb je trouwens man bijt hond gezien donderdagavond... ik zou zeker even naar de herhaling kijken. Wat je daar niet te zien krijgt... of juist meeeeer... je zou er een tampeloeris van krijgen...

Anoniem zei

U moet eerst betalen, dan kan je ergens anders de foto vragen!

En dank je wel voor je support omtrent mijn wens om Sinterklaasradio in zoveel mogelijk ethers te krijgen!

Anoniem zei

104? Weet je zeker dat het niet 103 was???

Hier is de foto :
http://galeria.forocoches.com/data/500/salto_de_Martin_en_el_focus_wrc.jpg

Groetjes

Erik

FRANK103 zei

Foto gezien, lijkt inderdaad op mijn bolide. Zal hem deze week plaatsen!