maandag 31 december 2007

De laatste uren

Nog een paar uren en het is 2008. Op racebaanweblog kan je lezen wat in 2008 in of uit is, Brillie geeft zijn visie op 2008 op zijn blog en Sillycrazyme (mallegekkezij) hoopt dat in 2008 in Roemenië kibbeling verkocht gaat worden (met knflooksaus). Renésmurf hoopt in 2008 smurf en buuv An en Jacko (voorheen The Slipper) hopen dat hun nieuwe baan in 2008 dat brengt wat ze er van verwachten. En ik?

1 Lisanne heeft de 2e Scalextric Viper 'opgeblazen', zodat nu beide Scalextric Vipers defect zijn. Wesley heeft ook zijn Ninco Mosler een snoekduik laten maken maar gelukkig is die van degelijk plastic! Komende zaterdagmiddag staat er een bezoek aan Klaas Bos in Putten op de kalender, want 3 defecte bolides is er 3 teveel (Nummer 3 is een Carrera Corvette met een opgeblazen motor).
2 Nu volgens Robbert Damduin van Racebaanweblog aankomen uit is en afvallen in en bij mij de kilootjes ondanks regelmatig sporten (of sport kijken op TV) er niet afvallen maar wel aankomen ben ik voornemens een racefiets aan te schaffen EN te gaan gebruiken. Met Frans, die hier natuurlijk niet genoemd wil worden.
Voor vanavond: niet teveel oliebollen opeten (moet je er morgen weer af sporten) en voorzichtig met vuurwerk (anders is het lastig met 10 vingers typen, het blind zal misschien minder een opgave zijn!) en carbietschieten (je verliest gemakkelijk de kop!).

Tot volgend jaar!
(1 Voor opblazen: bij een electromotor is dat doorgebrand)
(2 Foto's: oefenen met sterretjes afsteken, de drank en vretenswaren staan klaar voor vanavond! De defecte Viper en de laatste maaltijd van 2007)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lachen, al die mist en dat vuurwerk waar niets van te zien was... zitten de tik vingers er nog aan? Mooi, dan vooral een gezond tik jaar.

Anoniem zei

Gelukkig 2008!!!!!!!

neef, nicht en nichtje uit B.