dinsdag 1 januari 2008

Gelukkig 2008!

Oudejaarsavond betekent spelletjes doen, zoals het spel van de TV serie Anubis en natuurlijk ook de kolonisten van Catan. Ondertussen staat de TV aan, Veldhuis en Kemper en meer. Het is bijna 24.00, de champagne van het beroemde huis "Jip en Janneke" wordt ingeschonken. De klok slaat 12 uur, 0.00, het is 2008! Eerst in de tuin wat vuurwerk afsteken en dan besluit het grootste deel van de familie 103 zich bij de TV te nestelen. Natuurlijk ga ik buiten foto's maken van het vuurwerk en met alle voorhanden buurvrouwen zoenen (legaal). Ik ben er nog niet uit wat goede instellingen zijn voor vuurwerkfoto's, en de tijdspanne 0.10 tot ongeveer 0.30 is kort om allerlei instellingen uit te proberen. Tijdsopnamen van 4 seconden uit de hand gaven deze resultaten. De nachtopname voorkeuze of een gedwongen kortere tijd gaven een slechter resultaat. De autofocus gaf natuurlijk helemaal niet thuis. En dat alles is natuurlijk hachelijk!
Aan iedereen die dit weblog bezoekt: een gelukkig 2008! Aan iedereen die dit weblog niet bezoekt: ook een gelukkig 2008!

7 opmerkingen:

HenkG zei

Zie ik toch nog wat vuurwerk. Het was in Twente te mistig (5 - 10 meter zicht) om vuurpijlen af te steken.

FRANK103 zei

Het was hier alleen mistig door al het afgestoken vuurwerk. En door de ondergrondse vuilcontainer die in de fik stond.

PorscheHarry zei

Gelukkig en een gezond 2008! Zoals Henk al schreef, hier kon je amper zien wat gebeurd op straat, laat staan in de lucht. Gelukkig smaakte de Champagne erg goed :-)

Angelique1966 zei

de mist van vuurwerk was zo erg dat ik vandaag (lichtelijk verkouden) alleen zwart afval nieste en snoot. Maar verder was het hier wel erg mooi. Het was na een half uur ook wel meteen voorbij op de buurman na die toen nog twee 100.000 klappers aanstak.

Anoniem zei

Hier was het behoorlijk mistig, niks te zien.
Alleen de mist kreeg een kleurtje en het stonk.
En de knallen waren weer hevig.

Anoniem zei

Voor dat was het hier te mistig... Dus keek ik vandaag mijn ogen uit...

Anoniem zei

Iedereen de beste wensen voor 2008. Hier in Kopenhagen weet men wat vuurwerkafsteken is. Enorm veel siervuurwerk is er afgestoken. Heel mooi om te zien.

groeten uit denemarken
jeewee