zaterdag 2 februari 2008

Rustig

Deze week heb ik verder weinig te melden, ik ben niet naar neef Erik geweest (foto's zijn dus een week oud!), wel naar de racebaanclub maar met een bedroevend eindresultaat (laatste geworden). Tevens hebben de clubgenoten laten merken dat ze mijn gemopper van 2 weken terug hebben gelezen... Volgende week staat een 1/24 race op de kalender, maar aangezien ik die niet heb wordt het een avondje thuis voor de buis. Hachelijk? Wat zeker ook hachelijk is: op een vergelijkend websiteonderzoek van racebaaninfo word ik genoemd. Onverklaarbaar! Kijk bij de links, links, bij racebaaninfo op 1 februari 2008.
(Foto's: knutselen bij Erik op zolder, hij wil voor zijn verjaardag binnenkort vooral stootblokken en rechterwissels!)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Eigenlijk moet een spoorlijn niet eindigen, maar altijd en eeuwig doorgaan.

Zo`n einde moet slechts tijdelijk zijn.

Danny zei

Leuk te zien dat de m-rails nog steeds door mensen gebruikt worden, aan deze metalen rails zijn toch veel herinneringen verbonden.

Anoniem zei

Slechte planning van Prorail wordt te snel overgenomen zie ik op een van de fotos. Geen grond en toch een stootblok willen plaatsen.

Jammer dat je niet mee doet aan de 24 uurs races...

FRANK103 zei

@René, ook bij spoorbanen is behoefte aan parkeerruimte. En daarbij gebruikt men stootblokken om het doorschieten van treinen te voorkomen.

@Danny: de metalen rails van Marklin zorgen er in ieder geval voor dat je blijft relativeren: het is maar modelspoor! En je kan het honderden keren uit elkaar halen en toch weer anders opbouwen!

@Brillie: klopt! En natuurlijk is het ook hachelijk! Maar wat weet jij van 24 uurs races?

John zei

Frank, je kunt donderdag ook naar Schoonderbeek gaan. Donderdag is de Targa Florio klasse, je kunt wel een auto van mij lenen.

Anoniem zei

24 uur race is voor mij een race die uit 24 uur bestaat...