woensdag 30 januari 2008

Naar de klote(n)!!!!

Het leven van een kat lijkt zo mooi. Eten, slapen, spelen, nog meer eten, slapen en spelen. Klimmen in een boom, je schopt eens een hond! (mar10e: het hoeft niet een boxer te zijn, een andere hond kan ook!)Het is niet voor niets dat veel mensen als kat willen reïncarneren.

Toch vergeet men dan 1 moment. Een deel van een dag. Eigenlijk is het niet meer dan een ochtendje. En daarvan dan weer een klein deel. Misschien zit je wel langer bij de tandarts? Maar in dat ondeelbare moment zijn er 2 vrouwen en een scherp mes, en die snijden daar waar je dat niet fijn vind!

Eenmaal thuis wordt de oorlogswond uitgebreid bekeken. De buren komen zelfs even kijken. Koffie en een koekje erbij. En er worden foto's gemaakt. En die worden ook op internet geplaatst! Bibbel is geen stoere kater meer, maar een stoere je-weet-wel kat. En als ze uitgeschoten zijn met dat mes is dat stoere ook verdwenen. En nu is het bijkomen, uiteraard vooral van het psychische leed. Het is hachelijk!

13 opmerkingen:

Willem S zei

sneu!

FRANK103 zei

Ja, en er was sprake van een plaatselijke verdoving ipv gehele narcose. Hij is dus niet alleen met een mes bewerkt, maar eerder ook met een naald!

Auw!

Anoniem zei

anonieme peter zei:
bibbel ligt er bij als een aangeslagen boxer.
dat was een behoorlijke stoot onder de gordel......

Anoniem zei

o ja , bij the way, wanneer ga jij frank103

Anoniem zei

Dierenbeulerij.

Ik ben meer voor voorbehoedsmiddelen.

FRANK103 zei

Beste Renésmurf, hoe had jij dat gedacht? De hele dag achter het kattebeest aan lopen en als hij een leuke poes ziet snel een condoom aan hem geven?
Wil ik niet eens ingaan op de vraag of ze zijn maat wel hebben!
Nee, dit is een praktische en economische (43 euro) oplossing en voorkomt claims de bezitters van ongewenst zwangere buurkatten.

FRANK103 zei

claims van de bezitters....

Anoniem zei

Dood gaan is meer dan hachelijk...

Dikke Leo zei

Wat zal Bibbel zich kloten gevoeld hebben.

Angelique1966 zei

in de praktijk blijkt dat de periode voor een poes gesteriliseerd wordt (vaak rond 8 maanden) de poes daarvoor geen voorbehoedmiddelen krijgt in de vorm van een pil iedere week. De poes is vruchtbaar vanaf ongeveer 4 maanden. Je wilt niet weten hoeveel nageslacht er geproduceerd kan worden door 1 kater in die periode van 4 maanden. Nee, steriliseren en castreren is geen dierenbeulerij. Ik schrok wel even van de plaatselijke verdoving.....

FRANK103 zei

Tuurlijk is het een vorm van dierenbeulerij. Het wordt hem opgedwongen, hij heeft geen vrije keuze gehad. Maar voor ons is het een hele praktische oplossing, het zwanger maken van buurkatten is voor ons niet een groot probleem (bibs zelf kan technisch gezien NIET zwanger worden!!), maar het uitzetten van geurvlaggen natuurlijk wel! En zeiken over een kat is tot daar aan toe, maar een zeikkat is vervelend!

Angelique1966 zei

hebben we madelon ook uitgescholden voor dierenbeul toen ze jou naar de dokter stuurde?
nee, natuurlijk niet! het is gewoon een medische optie die je gebruikt of niet. makkelijk zat. Als het zonder verdoving was gegaan, dán was het dierenbeulerij geweest. Of je beest verwaarlozen en niet verzorgen, dat is dierenbeulerij. Althans, dat is mijn mening. En inderdaad, als een kater gaat sproeien binnen dan wil je heel gauw een snee laten zetten hoor!

FRANK103 zei

Tuurlijk niet?


Tuurlijk WEL!

En dat herhaal ik nog steeds regelmatig! Naast dat ik de rest natuurlijk ontken!