donderdag 1 mei 2008

Sprookjeswonderland deel zoveel en twee

Een vrije donderdag en de zon schijnt, dat kan bijna niet anders, het is weer Sprookjeswonderlandtijd! Richting Sprookjeswonderland (SWL) kom je natuurlijk langs de bloembollenvelden, nu nog kleurig in bloei! Er waren vandaag weer veel Duitsers (en Polen) (hierboven op de foto een oudhollands Ganzenbord). Deze buitenlandse toeristen komen natuurlijk ook (naast Vogeltjestrein, Violinde, Vadertje tijd en de hoge glijbaan bedoel ik!!) omdat Sprookjeswonderland zeer veel tijd (en geld?) besteedt aan haar tuinen (hierboven: tulpen bij Vadertje Tijd) en hanging baskets (hieronder: een hanging klomp). En heeft besteed aan haar kasteel! Een bezoek aan SWL kan dan toch ook niet zonder een bezoek aan Violinde (hieronder rechts op de foto, en het kan haar niets schelen of ze hier genoemd wordt want ze is een pop), die er toch iedere keer weer achter komt dat er meer is dan verse aardbijen en slagroom. Zoals een patat satésaus. Vadertje Tijd (hierboven) slaan we nog een keer over. Gelukkig heb ik een (5-jarig) excuus bij me om 10 keer van de hoge glijbaan te gaan. De 10e keer begon ze het zelfs leuk te vinden en om meer te roepen, teken natuurlijk om iets anders te gaan doen. Ach, toch maar een 11e keer van de hoge glijbaan af! (Hieronder: het is een??)Dan nog een ijsco en gaan we huiswaarts, het was weer een nuttig bestede dag!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandaag had ik ook friet met mayo.

Anoniem zei

het lijkt erop dat iets zijn kop in het zand steekt. Ik ga daar tenminste vanuit, de andere optie waar iets in gestoken kan zijn wil ik niet eens bedenken dan kan ik het ook niet 'voor me zien'
Buuv An
(had effe geen zin in te loggen,. vandaar 'anoniem'

Anoniem zei

eh, die aardbijen he......... steken die ook???

En, tja, ik weet natuurlijk wat het is, want ik ken de tekst van het bordje uit mijn hoofd.

"Pas op!! ...... kunnen pikken!"

Oké, ik geef het toe, ook ik kom zeer regelmatig in Violinde's achtertuin....

Groetjes, Nicht M te B

FRANK103 zei

@Brillie: Het was de patat satésaus van Wesley, zelf heb ik de vette hap overgeslagen (de helft van Wesley opgegeten dus)

@Buuv An: feitelijk steekt het beest nergens zijn kop in.

@Martine: helemaal goed! De foto van de kangaroo met jong was helaas onbruikbaar.