zaterdag 24 mei 2008

Voetbal in het park

Iedere zaterdagmorgen en in de zomermaanden ook op woensdagavond voetballen we in het park. Wie? Bart (2x), René (2x), Ton, Joop, John, Ruben, Leon en ik. En regelmatig doen er andere mensen mee en vallen er ook weer mensen af. Mijn kamergenoot Peter hoort nu al maanden sterke, om niet te zeggen zéér sterke, verhalen over mijn voetbalcapaciteiten. En omdat hij zelf ook voetballen altijd leuk vond wil hij ook meedoen! Vandaag was dus zijn vuurdoop, na 20 (kan ook 25 zijn geweest) meter warmlopen, het plaatsen van de doelen en het aandoen van de schoenen. René verdeelt de teams en het is zover, we beginnen! De eerste actie richting het doel van de tegenstander weet Peter fraai af te ronden met een goal! (Het is me niet bekend of hij al is gebeld door bondscoach Marco van B.)Ja, dan kan zo'n ochtend gewoon niet meer stuk. Na een ruim uur briljant voetbal (ik deed inderdaad niet erg mee ivm een enkelblessure) schiet teamgenoot René de winnende goal erin. Natuurlijk gaan we kort napraten (waren jullie nou zo slecht of wij zo goed?) en dan gaan we huiswaarts. (Hierboven: sportief met de snorfiets.) Diverse mensen kwamen na hun vuurdoop niet meer terug, maar Peter? Volgens zijn SMS vond hij het leuk! Hachelijk?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Frank, ik heb genoten. Zo hoort het voetbal gespeeld te worden. Niet te fanatiek, niet te slap, en bovenal sportief. Groeten Peter.

Reactie van Frank,
Was je dan wel in hetzelfde park? Nee hoor, het was een leuk partijtje en jij kan merkbaar voetballen! Nu nog conditie .......
Fijn weekend!

FRANK103 zei

Geen woord van gelogen! Woensdag weer!

Anoniem zei

Nee, niet hachelijk, juist prima zo!
Zo kunnen en moeten mensen met elkander omgaan!

Anoniem zei

Zou je voortaan niet beter een bal kunnen gebruiken dan je mobiel? Wat is je nummer, dan sms ik je ook een keer.

FRANK103 zei

@René: mooi gesproken

@Brillie: de bal is rond en een mobiel niet en dat is logisch!