donderdag 2 oktober 2008

Over de bende van de korenwolf

Sandra, de betere helft van John uut B heeft me gebeld, of we niet mee wilden naar de voorstelling van de bende van de korenwolf. Natuurlijk zei ik (vrijwel) direct ja, nadat de agenda was gescreend en nadat ik had vastgesteld dat Dirk Scheele NIET meedeed. Gistermiddag was het zover, ik heb de kindertjes van school gehaald, gevoerd (hotdogs) en dan snel naar B. Eerlijkheidshalve moet ik direct zeggen dat ik nog nooit van de bende van de korenwolf gehoord had, of van de schrijver van de boeken, Jacques Vriens. http://jacquesvriens.pixieshosting.nl/index.htmlBij de ingang stond echter een vriendelijke dame met een soort miniboekhandel met tientallen titels van Jacques Vriens, en natuurlijk de CD van de voorstelling. Als echte Hollanders gingen we natuurlijk eerst in de theaterzaal de kat (in dit specifieke geval de korenwolf) uit de boom kijken! Wat mij betreft was het een groot succes, het was spijtig voor de artiesten om te zien dat de zaal slechts voor 2/3 vol was maar van de aanwezigen moet ik natuurlijk wel (voor Renésmurf) Irene Moors noemen, vanwege haar SmurfenCD. Wie heeft die niet in de kast staan? Na de voorstelling hebben we de CD van de voorstelling gekocht, zijn met Pepijn op de foto gegaan (Jason heeft ivm privacy een blokje voor zijn gezicht. Voor Brillie en Renésmurf: het is geen echt blokje, het is een digitaal blokje, het doet geen zeer en kan ook weer verwijderd worden!) en zijn, na nog een drankje bij Sandra en een korte maar helaas mislukte jacht op de pot met goud onderaan de regenboog, huiswaarts gegaan. Natuurlijk stond de nieuwe CD aan in de auto!

Laatste opmerking van vandaag: ik krijg natuurlijk altijd een riante vergoeding voor mijn gefotografeer tijdens schoolexcursies. De laatste excursie, waarvan de foto's zonder schoolkindertjes te zien is op vrijdag 26 september 2008, leverde onderstaande beloning op! Ja, probeer dan maar eens bescheiden te blijven!

5 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ja, en die regenboog is natuurlijk ook echt, want mijns inziens is alles echt, want ik zie het toch!

FRANK103 zei

@René: die regenboog is inderdaad echt, verder dan beetje lichter zetten van de foto's en een beetje bijsnijden kom ik vaak niet! De foto is uit een rijdende auto, want mobiel bellen mag niet maar foto's maken?

Anoniem zei

Je foto's worden er niet beter op. Ik zie dat er een pixel is weggevallen op een van de foto's. Dat grijze vlakje. Komt dat nog door al dat water? Tja, garantie is dan vast werlopen...

FRANK103 zei

Nee, dat stukje is opgeblazen!



SILENCE, I KILL YOU!

Anoniem zei

Bij een goede prestatie was het toch: Een bank vooruit en een kus van de juffrouw. Hoe zit het daarmee?