dinsdag 10 februari 2009

Blogdip

De weken vliegen voorbij, de weekenden en avonden zijn regelmatig gevuld met allerlei afspraken en verplichtingen waarbij gedacht kan worden aan schoolactiviteiten en verjaardagen.

 
Erg boeiende berichten gaat dat helaas voor jullie niet opleveren. Zoals afgelopen zondag, het grut wilde alleen mee naar opa en oma als we met de auto zouden gaan, maar het zonnetje scheen heel vrolijk en dus ben ik alleen gegaan, op de fiets.


Voordeel was natuurlijk wel dat ik een kwartier op het station foto's kon maken van allerlei mooie treinen.

 
Vanavond waren de neven hier (met gebak, zie foto) om de wissels van het schaduwstation van de spoorbaan op zolder aan te sluiten.

 
Ries heeft daarbij op zijn eigen wijze voor dit blog foto's gemaakt.


De foto dat ik voorover hang om noodzakelijke duwwerkzaamheden te verrichten (zie foto boven, de trein kreeg geen stroom, daarna heeft Erik de rails met de railgum behandeld, zie onderstaande foto) bespaar ik jullie, of jullie moeten erg graag willen zien dat ik géén Bjorn Borg ondergoed aan heb.

 
De activiteiten morgen en donderdag gaan ook weinig boeiend fotowerk opleveren zodat ik jullie nu al een fijn weekend ga wensen!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte. Meer kan ik niet zeggen, van iemand met een saai leven. Spoel de sufheid van je af. Ga in de wasstraat staan van je treinen, doe eens iets geks. Spring in de band.

FRANK103 zei

Heb ik helaas ff geen tijd voor. Morgen misschien?

Gerard van Dongen zei

Dip? Een van de leukste sinds dagen!

Anoniem zei

Dit werkt ook prima tegen een dip:

http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A

FRANK103 zei

@Gerard: plaats je die reactie wel op het goede blog?

@Lokkie: is inderdaad briljant en heel herkenbaar!