zaterdag 30 mei 2009

Wattizut

Het aantal dagelijkse bezoekers van dit blog neemt nog steeds af. Op dit moment bezoeken 25 bezoekers iedere dag dit blog. Tijd dus om een update van de eens zo populaire serie wattizut te plaatsen.



Deel 41 was een Oldsmobile Vista cruiser. Denis had Oldsmobile goed, Gert gokte convertible fout, het gaat om een stationwagon. Renésmurf moppert omdat ik een reactie op zijn weblog had geplaatst zonder dat ik eerst een langdradig slaapverwekkend youtoep filmpje had bekeken.

Deel 42 was een Hotwheels waarvan ik zelf ook niet meer zou weten wat het is, omdat niemand ook een poging heeft gedaan om het te raden zal dit vraagstuk dan ook nooit opgelost worden.

Deel 43 is een Alfa Romeo Guilietta Sprint 1.6 uit 1962. Harold Porscheharry heeft het grotendeels goed en scoort 4 punten. Finger2 krijgt nog een punt voor de kleur.

Deel 44 is een Skoda Felicia uit 1960 en alleen kenner Harold doet een serieuze poging met Borgward waarvoor ik hem 1 punt toeken. Om het met Brillie te zeggen: de o, a en d zijn immers wel goed!



Dat geeft de volgende tuzzunstand:

1 Porscheharry 28,17
2 Steffer 23,33
3 John uut Z 18 punten
4 Finger2 16
5 Lokkie 15
6 Ronald Muis 5,5
7 Martin Firefighter en buuv An, Brillie 4
8 Renésmurf 3
9 Slowride en Denis 2
10 Jacko, Gerard, Jaco Klikogreen en neef Erik 1



Ik ga morgenavond nummer 45 uit deze reeks 'wattizut' plaatsen waarna ik de stekker uit dit onderwerp trek. Om er voor te zorgen dat de toppers onder jullie nog een kans hebben geef ik voor de tizzun van morgenavond 15 punten (5 voor het goede merk, 5 voor het goede type en 5 voor het juiste gewicht).



Succes!

12 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Citroën Diane Van en het gewicht laat ik aan John over. Kenteken beginnend met 'B', is dat geen bedrijfswagen?

Finger2 zei

CITROEN ACADIANE met identiteitsscrisis (mislukt jaguar project) bouwjaar 1986 gewicht 676 maar vermoedelijk nu zwaarder door de verbouwde grill. Later gedeeltelijk gerestaureerd met plaatmateriaal van andere wagen (let op het kleur verschil)

Finger2 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jacko zei

Ja maar, ja maar, bij verdeling van slechts 15 punten kan ik niet meer winnen! Da's niet eerlijk volgens Balkie. Iedereen gelijke kansen hoeveel voorsprong je ook al hebt. Je MOET als winaar ook kunnen verliezen. Da's een fundamenteel recht in dit land hoor!!

Dus of je maar even een uitzondering in de spelregels wilt maken voor mij.

FRANK103 zei

Heren, deze Diane deed dus niet mee, ik heb darom het kentekennummer niet verwijderd. Dan is het via www.rdw.nl te gemakkelijk. Nee, de echte laatste opgave komt vandaag! En die is minder makkelijk!
MBT punten: dit weblog is één grote uitzondering. Komt goed dus!

Finger2 zei

Gedeelde 4e plaats met Jacko lijkt mij top.

John zei

Mmmm, even een winterslaap en gelijk heb ik een achterstand in te halen. Die Felicia wist ik, de Hotwheels auto is een Chevy Nova. Kom maar op met de volgende, ik ben er helemaal klaar voor.

Renesmurf zei

Minder kijkers dus gaan we maar een quiz doen?
Ik haat kwissen!

Anoniem zei

Nu zal je gemiddelde wel weer omhoog gaan. Afgelopen weken (te)veel in het buitenland vertoefd en meestal geen internet in het hotel.
Zou het helpen zo'n bullbar op die Diane.
Die Citroen heeft wel de juiste kleur.

FRANK103 zei

@F2: gaat Jacko niet meer lukken!

@John: als je de Hotwheels goed heb ga ik je nog punten toekennen, alleen waar is dat ding gebleven?

@René: klopt, en het tweede deel 'ik haat kwissen' kan mij niet erg boeien. Dit is mijn blog!

@Lokkie: zag ik aan jouw website (weinig updates). Mag ik je de stukjes over Alkmaar en Hoorn Medemblik aanbevelen?

www.brillie.nl zei

Zie ik nu dat je reacties aan het verwijderen bent?

FRANK103 zei

@Brillie: nee hoor, ik heb tot op heden nog geen reacties hoeven verwijderen! F2 had 2 keer dezelfde reactie geplaatst en 1 keer verwijderd.