dinsdag 17 november 2009

Echt waar!!!

Het is hier druk druk druk. Wesley, die hier niet genoemd wil worden, heeft zich op school bijna bij de 5 beste schakers geschaakt (hij is nummer 6 geworden), en moet meedoen met een wedstrijd tegen leerlingen van andere scholen. En dus moet er geoefend worden, tegen opa Fred (wil hier ook niet genoemd worden) en vooral tegen de papa. Dan is de fotocursus weer begonnen en moet er natuurlijk ook nog getreind worden. De woensdagmorgen mee op excursie in plaats van fietsen, woensdagmiddag naar school om Wesley aan te moedigen (SLAAN WESLEY, SLA DIE DAME!!!). Gelukkig kan ik een paar dagen per week uitrusten op kantoor! Uitslag vorige tizzun: Pontiac Firebird Formula, volgens de RDW in 1982 op kenteken gezet (het model kan dus wel van 1979 zijn).

Punten voor Gait 2, en 1 voor de moeite voor Me!, PH en F2. Stand: Steffer en Gait 3, Finger2 2, Denisje, Me! en Porscheharry op 1. En dan staat er hierboven natuurlijk weer een, de vraag is: tizzun?

6 opmerkingen:

Gert zei

Net het nieuwe wereldrecord van Scalextric gezien :-)
Binnenkort gaat James ook iets met treintjes doen.........

Sjoerd zei

Aan de roest te zien een citroen GS...

PorscheHarry zei

Die richting denk ik ook met als aanvulling de Citroën GS Pallas uit 1977

www.brillie.nl zei

Schakers zijn ook wel denkers... dan ben ik ook een schaker.

Anoniem zei

citroen gs uit 1972 kun je zien aan de lampen onder de koplamp deze lopen schuin en na 1975 lopen ze recht aan de spatbordkant

FRANK103 zei

@Gert: heel verstandig van James. Raakt hij ook zijn bijnaam captain slow kwijt?

@PH: geen pallas!

@Brillie: dat had ik al gedacht!

@Gait: dan kan deze auto dus ook uit 1975 zijn!