donderdag 26 november 2009

Echt waar!!!!!!!

De eerste auto waarvan ik nog moest vertellen wat het was, was een Mercedes Benz 200d uit 1966. Deze is alleen geraden door Gerard die daarvoor 2 punten krijgt. De volgende auto was naar mijn idee nog moeilijker, alleen neef Richard herkende er een Mega Tjaffer 1.1 in, uit 1994. Dat levert hem 2 punten op, en Jacko 1. De tussenstand wordt: Gait 11 (9 + 2 voor Mercedes Benz), Me! en neven Erik en Richard (3 + 2 voor Mega Tjaffer) 5, Finger2 en Porscheharry 4, Steffer 3, Jacko 2 (1 + Tjaffer) en Denisje, Arnaud, John en lokkie 1 punt. De volgende, hieronder, is voor Gerard, maar ook voor de neven, een eitje (heb ik namelijk gisteravond in ruil voor een ruim stuk appeltaart al verklapt), de vraag is natuurlijk: tizzun?

10 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Ferrari

PorscheHarry zei

512BB

PorscheHarry zei

Ach maar er ook maar een 1984 Ferrari 308 GTB van, die Ferrari's lijken toch allemaal op elkaar :-)

FRANK103 zei

@Harold: het juiste model is nog niet genoemd, er zijn nog punten te verdienen! Voor extra punten: had de bestuurder/bestuurster handschoenen aan en wel / niet een korte broek en uit welk land komt de auto (zijn de kentekenplaten)?

Anoniem zei

het is een litcar met ferrarilook

Erik zei

Korte broek weet ik niet meer hoor neef!

Het waren in ieder geval Britten, en volgens mij had hij handschoenen aan...

Anoniem zei

ferrari 308 gtb
en aimax mega was ook goed

Renesmurf zei

Mooie weerspiegeling weerkaatst daar zeg, mooi gedaan zo!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank,
Ik wil ook wel eens een puntje verdienen, maar ik heb geen talent voor zukke zaken. Ik kan met moeite een auto van een breinaald onderscheiden.
Ik kom wel weer terug als het over eten gaat.
Een groet.
De Drs.

FRANK103 zei

@Gerard: fout!

@Neef: klopt!

@Gerard: nog een keer helemaal fout!

@René: bedankt!

@drs: het is heel pijnlijk als een auto met enige snelheid tegen u aan komt, veel pijnlijker dan als dat een breinaald was. Aan de andere kant is het zeer lastig een trui te breien met een Ferrari. Maar ik zal wel weer iets smakelijks op de foto zetten voor u!