woensdag 16 december 2009

Naar Van Alles Wat in Putten

John, die hier trouwens niet genoemd wil worden, wilde naar Putten! Remco en ik gingen mee, voor de gezelligheid. En voor de Mc natuurlijk, zoals hier op zondag al te zien was.

Naar Putten

Eigenlijk gingen we alleen voor de Mc. Er stond gelukkig 6 kilometer file op de A1, zodat de grens aan de gezelligheid al aardig in zicht kwam.

Naar Putten

Remco besloot richting Almere te rijden om de file, ergens in het gooi, te omzeilen. In een omgeving die Don Quichote waarschijnlijk tot waanzin zou hebben gedreven, bleek de VDO Dayton niet voor niets (voor niets dus!) gratis weggegeven te worden bij een Kia.

Naar Putten

De VDO Dayton was de weg kwijt (en nee, we gingen niet ergens de weg vragen!). Eenmaal weer op weg richting Amersfoort was de bestuurder zo druk bezig met te slingeren om het camerawerk van uw bloggert te bemoeilijken, dat hij spontaan de juiste afrit (richting Nijkerk?) miste en we gelukkig toch nog in de bijna omzeilde file terecht kwamen.

Naar Putten

Gelukkig waren we net voor sluitingstijd bij Van Alles Wat in Putten (ik vermoed zomaar dat ze hier niet genoemd willen worden).

Naar Putten

John kocht regelaars en bolide, Remco hield de hand weer op de knip en ik besloot voor de classic race in Kampen toch een nieuw scheurijzer aan te schaffen! Potjes verf erbij en nog wat dozen met kostbare autootjes lomp van een stelling laten storten en dan zijn we met van alles wat klaar!

Naar Putten

Op naar tosti de heerd in de gelijknamige uitspanning in het centrum van Putten.

Naar Putten

Na een McFlurrie smaakt een tosti heerlijk!

Naar Putten

De terugreis ging vervolgens redelijk voorspoedig en om 18.30 zaten we thuis aan de macaroni. Dan de nieuwe bolide, de eerste gedachte was een belachelijke Mega Mindy Ferrari.

Mega Mindy

(Foto van Mega Mindy gemaakt tijdens de theatershow 'De groene smaragd')

Roze auto met een roze figuurtje, een paar witte haren van de Bibbel (de kat) op de helm plakken en we zijn klaar!

Naar Putten

De rest van de aanwezigen vond echter dat er zelfs aan het afschuwelijke frank-103 weblog grenzen zijn en die worden met een Mega Mindy Ferrari overschreden. Ja, echt waar!

Naar Putten

Ze willen dan zelfs niet meer niet genoemd worden! Na de Bakker Joop Porsche vinden ze het tijd voor een roze koeken Alfa (de RKA)!

Naar Putten

Daarbij komt het goed uit dat ik een Alfa had gekocht en geen Ferrari, waarbij feitelijk een Mega Mindy Ferrari dan toch niet tot de mogelijkheden behoorde. Goed, het was dus een aangename en nuttig bestede middag en jullie gaan hier meer lezen over de RKA!

Naar Putten

Hachelijk?

10 opmerkingen:

Gerard van Dongen zei

molens, friet, slokcars en rozekoeken.

Meer is er toch niet in het leven?

Firefighter zei

Ik ben benieuwd naar je RKA Frank. Als je bang bent voor gezichtsverlies kun je er altijd nog een Rode Kruis Alfa van maken. Bij die kerk in Putten zit trouwens ook "De Hertog" die kan ik ook aanbevelen als aanvulling op je rozekoekenrit.

Sjoerd zei

Voor iemand die graag in de auto zit een aardig ritje...

Jacko zei

Het is werkelijk weer onnavolgbaar Frank. Niet alleen jij maakt ongelooflijke avonturen mee maar ook iedereen in jouw directe nabijheid.

Beyond hachelijk!

Erg benieuwd naar je RKA!

www.brillie.nl zei

Dat ei ziet er niet frips uit. hachelijke zaak als je daar niet ziek van geworden bent.

Steffer zei

Nu heb je al een SI bak van de Bunker kunnen overnemen ga je alsnog 1 nieuwe aanschaffen...ik volg je niet meer...allang niet meer....?????

Ik kom trouwens binnenkort die Ford ophalen, want naast de slotkist, Gama ombouw, SI classic, 308 Classic, Mosler en tijdwaarneming bouwen bij Rene, kan ik nog wel een klusje bijdoen...uh....

FRANK103 zei

@Gerard: bakker Joop stroopwafels en de McDonalds?

@Martin: je gaat er hier over lezen! En we zijn nog niet uitgekeken op de tosti's.

@Me: bij ons vandaan een uurtje, met Remco achter het stuur 1 uur en een kwartier. Valt dus mee!

@Jacko: en dan lees je nog de gekuisde versie, de werkelijkheid is véél erger!

@Brillie: mijn darmkanaal raakt niet snel van slag!

@Steffer: het was een koopje, korting, ik heb dus geld bespaard! (zegt de rest van het gezin ook altijd). Eigenlijk wilde ik een NSR Porsche Gulf of een Fly 512 coda lunga, beiden vond ik zo mooi dat ik die niet kan veranderen in een roze koeken auto. (Geldt ook voor de Dikke Leo Ferrari). Dan maar zo'n lelijke Alfa. Logisch toch!
De GT40 staat klaar, geef maar een seintje!

Dikke Leo zei

Ben benieuwd wat de RKA kan bij De Bunker, er zullen zeker meer zijn maar niet veel mannen hebben genoeg lef om met een roze te rijden. Ooit kwam Willem uit de kast met een Roze slotracecar, een roze koffer en een roze shirt, Hiermee won hij toen het concour dus..........

FRANK103 zei

@Leo: we gaan het zien, maar voor de concour is er ook al een hele mooie vodafone porsche, en harold is een mooie antieke porsche aan het produceren. En de alfa moet nog wel gemaakt en van lood voorzien worden!

www.brillie.nl zei

Toen lag er nog geen sneeuw.