vrijdag 1 januari 2010

Beste wensen voor 2010!

Het zal jullie waarschijnlijk (zeer waarschijnlijk!) niet ontgaan zijn, gisteravond was het oudejaarsavond. Omdat de buren, zeer goede klanten van de vuurwerkdetailhandel, dit jaar elders hun uitgaven in de fik staken, moest ik dus zelf vuurwerk aanschaffen en afsteken. Het grut (de 2 grootsten) wilden me hierbij helpen! Zwager Tristan, die hier trouwens niet genoemd wil worden, kwam ook met een ruime voorraad smaakvolle pijlen en knalwerk. Zo'n avond bestaat bij ons uit spelletjes (kinderen van Catan, Carcassonne) en TV (Ik hou van Holland) en het is dan ook al snel 24.00. Tijd voor champagne (het was gelukkig een goed Jip en Janneke champagne jaar). Dan naar buiten met vuurwerk, nieuwe statief en fototoestel. En weer snel naar binnen, het is buiten koud, met een koude wind, om handschoenen en mutsen te pakken. Na een uur foto's maken en vuurwerk afsteken is het tijd voor de Toppers compilatie en de uitslag van de staatsloterij. Helaas kan de derde champagnefles dicht blijven, wij hebben géén 27,5 miljoen gewonnen. We wensen alle bezoekers van dit afschuwelijke blog een gezond en gelukkig 2010!

7 opmerkingen:

BK-Racing zei

Jij ook de beste wensen en gezond en gelukkig nieuwjaar !

n.b. wel iets minder treintjes, landschapsfoto's, stationnetjes, fastfood in 2010 ?

Firefighter zei

De Beste wensen Frank. Je vuurwerkfoto's zijn aardig gelukt.

Sjoerd zei

zo te zien kun je nog tot tien tellen, dus alles is goed gegaan... Voor jou en je familie ook de beste wensen en een heel mooi 2010.

www.brillie.nl zei

Gelukkig worden de fotos niet geladen en blijven rode kruisjes staan. Maar ik verwacht dan Jip en Janneke toestanden. Kinder champie, kinder vuurwerk, kinder hapjes. Hachelijk allemaal. Maar van harte met je jaar 2010, nog twee te gaan.

Steffer zei

Een afschuwelijk goed 2010!!

Renesmurf zei

Ik heb ook niks gewonnen, omdat ik niet aan loterijen meedoe.
Want een ander miljonair maken heb ik geen zin in.

PorscheHarry zei

Een hachelijk goed 2010 gewenst door iemand die hier niet genoemd wil worden ;-)