dinsdag 19 januari 2010

Met bakker Bart naar de Darc, deel 2

Van Jacko, die hier met reden niet genoemd wil worden, heb ik een foto ontvangen van de Bakker Joop op de Darc. Met draaiende wielen, zoals het hoort! Ter vergelijking laat ik die graag zien.


Het verhaal over de pindakaascake was uiteraard alleen om de over de baan uitgestorte kilo bloem smaakvol in te leiden, stilletjes hoop ik dat Jacko me toch het recept wil vertellen (gratis uiteraard). 


Verder waren er een deel van de avond veel meer versnaperingen aanwezig dan bij vorig bericht te zien was (aan het eind van de avond waren ze op onverklaarbare wijze verdwenen). 


Persoonlijk heb ik me vooral bezig gehouden met de Dorito's, waarvan ik eerlijk durf te bekennen dat ik die toch echt onweerstaanbaar vind! 


Nu ik toch bezig ben: ik heb de zak met Dorito's zelfs gewoon op schoot genomen, dan kon ik er makkelijker bij. 


En zo voorkom ik meteen dat de andere aanwezigen teveel Dorito's proeven en bescherm ik ze tegen een Dorito verslaving! Dat doe ik gewoon voor mijn medemensen! 


Goed, inmiddels ben ik ook al een paar avonden bezig de Dikke Leo Ferrari een eigen identeit te geven zodat deze zondag opvallend zijn rondjes kan rijden (op de laatste plaats?). 


Misschien ga ik daar morgen meer van laten zien. En van de verloopkabel voor de Slot-it regelaar met de XLR plug. 


Penibel?

7 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Ik blijf het toch zeggen: de 4x4 wagens zijn het mooiste. De rest is onnatuurlijk.Wel even het zout er van af wassen. Das dodelijk voor de wagens.

FRANK103 zei

@Brillie: dat alleen 4x4 wagens een beetje vooruit kwamen wist ik vooraf, voor de lol/foto's warende Bakker Joop en de Bernoldi F1 mee.
Door de drukte bij de wasstraten is de zooi nog niet van de auto's gewassen.

Sjoerd zei

De foto's zijn schitterend geworden. Vooral de laatste geeft echte actie aan, jammer dat de voorwielen niet in de goede richting staan.

Anoniem zei

Bij ons dooit het.

Renesmurf zei

Een beetje lak kan wel tegen wat zout hoor.
Ik heb geen tijd voor luisterboeken, en volgens mij jij ook niet.

Suske. zei

mooie actiefoto's.

MarcStouten zei

spectaculair!